Cem Yılmaz dün akşam yapılan nikah töreniyle evlendi

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu dün akşam Pera Palas Otel’de yapılan nikah töreniyle evlendi. Ünlü komedyen nikahın kıyılmasının ardından kısa bir konuşma yaptı ve “Sizlere örnek bir çift olmaya çalışacağız. Herkese yanımızda olduğu için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Cem Yılmaz  dün akşam yapılan nikah töreniyle evlendi
Magazin dünyasının kalbi dün gece Pera Palas Otel’de attı. Komedyen Cem Yılmaz ve dört aylık hamile sevgilisi Ahu Yağtu, 150 davetlinin katıldığı bir törenle nikâh masasına oturdu.

Yılmaz ve Yağtu, otele bir gün önceden yerleşti. Ünlü komedyen, şehir dışından gelen konukları için de 15 oda tuttu. Geniş bir basın ordusu otel önünde kamp kurdu. Dün sabah saatlerinde Mini Cooper’ıyla damatlığını aldıran Cem Yılmaz, hazırlıklara sigara molası vermek için dışarıya çıktığında görüntülendi. Düğünde sahneye çıkan Ümit Besen, düğünden yaklaşık beş saat önce otele geldi. Ses sistemini kontrol eden ve herhangi bir aksilik yaşanmaması için tüm detaylarla tek tek ilgilenen Besen, otele girerken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cem Yılmaz’ın nikâh şahitliğini, bel fıtığı ameliyatını yapan Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu, Ahu Yağtu’nın nikah şahitliğini ise Tülin Çamlıca yaptı. Manken Ahu Yağtu, Hakan Yıldırım imzalı gelinlik giydi.

Kırmızı cazibe

Yılın flaş ikilisi Beren Saat ve Kenan Doğulu nikah törenine yetişemedi. Çift, otele el ele giriş yaptı. Beren Saat kırmızı elbisesiyle çok şıktı. Doğulu, araçtan inen sevgilisinin elini tuttu ve kötü görüntü vermemesi için önüne geçti.

Koruma  tuttular

Mazhar Alanson-Biricik Suden, izdiham olur gerekçesiyle sadece içeri girmelerine yardımcı olsun diye koruma tuttu.

NOTLAR

- Demet Evgar, Gülşen Bubikoğlu-Türker İnanoğlu, Sezen Aksu, Meltem Cumbul, Demet Akbağ-Zafer Çika, Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin, Şebnem Ferah, Erdil Yaşaroğlu-Begüm Kütük, çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmayan isimler arasındaydı.
- Otel yönetimi, otelde konaklayacak çiftin yakınları için yüzde
50 indirim sağladı.
- Mekanın düzenlemesinde pembe-beyaz renklerin hakim olduğu gözlendi.
- Nikaha katılan Biricik Suden hemen Twitter’a girerek şunları yazdı: “Evlenmek Cem’e çok yakıştı. Harika bir düğün, çok güzel.
- Düğünde sahneye çıkan Ümit Besen, programına “Nikah Masası” şarkısını söyleyerek başladı.
- Cem Yılmaz’ın arkadaşı Birol Akbaba Twitter’da şöyle yazdı: “Bir nikahta neredeyse tüm davetlilerin fotoğraf ve video çektiğini ilk kez görüyorum.”
- Didem Soydan, “O kadar duygusal bir gece geçiriyorum ki, gelinin annesinden daha fazla ağlamış olabilirim” diyerek Tweet attı.
- Trafik ekipleri otel bölgesinde trafik yoğunluğu olmaması için yanlış park eden araçları çekti. Asayiş ekipleri de otel önünde güvenlik önlemi aldı.

Hürriyet

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2012, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109