Ataşehir'de muhteşem düğün

Ataşehir'in’in renkli isimlerinden İlker Alkun, Dilara Sönmezler ile 31 Mart Cumartesi gecesi Muhteşem bir düğün ile hayatını birleştirdi.

Ataşehir'de muhteşem düğün
Ataşehir'de muhteşem düğün

Ataşehir'in’in renkli isimlerinden İlker Alkun, Dilara Sönmezler ile 31 Mart Cumartesi gecesi Muhteşem bir düğün ile hayatını birleştirdi.

İlker Alkun, “Bekarlığa veda” diyerek gönlünü kaptırdığı Dilara Sönmezler ile hayatını birleştirdi. Çiftin düğünleri, 31 Mart Cumartesi gecesi Ataşehir Marriott Hotel’de yapıldı.


İş, siyaset ve Fenerbahçe çevrelerinden yoğun bir katılımın olduğu düğünün konukları arasında Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış,  24. Dönem CHP İstanbul Milletvekilleri Kadir Gökmen Öğüt, 24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ataşehir Birlik Platformu Başkanı Uzm. Dr. Osman Arıkan, Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.


Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın kıydığı nikah töreninin tanıkları ise şu isimlerden oluştu: Egemen Bağış, Faik Tunay, Hamdi Safi, İnanç Kabadayı, Ömer Sulyak, Özge Kurtoğlu ve Şefika Uğur.



HER ŞEY EN İNCE AYRINTISINA KADAR DÜŞÜNÜLMÜŞTÜ…
Yaklaşık 500 davetlinin katıldığı düğüne, İlker Alkun’un iş hayatındaki titizliği damgasını vurmuştu. Her şey öylesine kusursuz hazırlanmıştı ki, hiçbir aksaklık ya da hata yoktu. Davetliler arasında yer alan Başbakan Binali Yıldırım, partisinin İzmir İl Kongresi nedeniyle, Fenerbahçe’nin başkan adayı Ali Koç ise TÜSİAD Hatay Toplantısı nedeniyle düğüne katılamayacaklarını bildiren ve mutluluk dileklerini ileten telgraf gönderdiler.


EDA & METİN ÖZÜLKÜ’DEN AŞK ŞARKILARI…
Gecede Eda & Metin Özülkü çifti, mutluluklarını şarkılarıyla paylaştı. Eda & Metin Özülkü Orkestrası’nın solisti Bahar Koçak, ilk önce Ajda Pekkan şarkıları ile konuklara nostalji yaşattı. Ardından sahneye çıkan Eda & Metin Özülkü ikilisi, seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla Dilara & İlker Alkun çiftine bir ömür boyu sürecek mutluluk dileklerini ilettiler.


Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2018, 21:44

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109