ALİ NEJAT’TAN NAZ’A TEKLİF

başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un paylaştıkları, yönetmenliğini Gökçen Usta’nın üstlendiği ‘Kördüğüm’, 21 Nisan Perşembe, saat 20.00’de 16. bölümüyle FOX’ta.

ALİ NEJAT’TAN NAZ’A TEKLİF
 ALİ NEJAT’TAN NAZ’A TEKLİF
Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un paylaştıkları, yönetmenliğini Gökçen Usta’nın üstlendiği ‘Kördüğüm’, 21 Nisan Perşembe, saat 20.00’de 16. bölümüyle FOX’ta.

ENVER BEY’İN GİZEMİ
Murat ile Neslihan arasındaki gerilim tırmanır. Murat, Neslihan’a, köşke Enver Bey tarafından yollandığını bildiğini söyler. Bu bilginin Enver Bey’in canını sıkacağını düşünen Neslihan konuyu Oğuz’a açar. Oğuz da gizemli Enver Bey’in adamıdır ve Neslihan’a yardım etmeye hiç niyeti yoktur.

FEYZA KİMSEYE İNANMIYOR
Yaşadığı şok ile köşkten ayrılmaya karar veren Neslihan, Feyza ile tartışırken kendisini tutamaz ve Murat ile birlikte olduğunu söyler. Çılgına dönen Feyza’yı sakinleştirecek olan yine kirli oyunların içindeki Murat’tır. Öte yandan şirket hisselerini bilmeden Murat’a devretmeye hazırlanan Ali Nejat da Feyza’yı Murat’a karşı uyarır ama aşktan gözü dönen Feyza ona inanmaz.

NAZ BÜYÜK BİR İKİLEMDE
Ali Nejat’tan etkilendiğini Feyza’ya itiraf eden Naz büyük bir ikilem içindedir. Her ne kadar uzak durmak istese de, Ali Nejat buna izin vermez. Ve Naz’a herkesin hayatını değiştirecek çok büyük bir teklifte bulunur…

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109