UYARILARA RAĞMEN ÇEKİLEN FİLM VİZYONDA

UYARILARA RAĞMEN ÇEKİLEN FİLM VİZYONDA Gerçekleştirilen “Gerçek Cin Hikayeleri Arıyoruz” kampanyasıyla, Anadolu’nun her bölgesinden gönderilen hikayelerden seçilerek oluşturulan “Azem 3 Cin Tohumu” 8 Nisan 2016 Cuma günü vizyona giriyor.

UYARILARA RAĞMEN ÇEKİLEN FİLM VİZYONDA
UYARILARA RAĞMEN ÇEKİLEN FİLM VİZYONDA
GerçekleştirilenGerçek Cin Hikayeleri Arıyoruzkampanyasıyla, Anadolu’nun her bölgesinden gönderilen hikayelerden seçilerek oluşturulan “Azem 3 Cin Tohumu” 8 Nisan 2016 Cuma günü vizyona giriyor.

Çekim yerleri konusunda halkın; “gitmeyin akli dengenizi kaybedersiniz” uyarılarına rağmen yapımcıların tamamladıkları film, Anadolu’nun en korkunç hikayesi olma iddiasını taşıyor.
Olayların yaşandığı gerçek mekanlarda çekimleri tamamlanan “Azem 3 Cin Tohumu” filmi için Retropro yapımcıları 1 yıl süresince yaptıkları araştırmalarda halktan sürekli “gitmeyin, çekmeyin akli dengenizi kaybedersiniz” uyarıları aldıklarını söylediler.
ANADOLU’DA YAŞANMIŞ EN KORKUNÇ HİKAYE
Buna rağmen çekimleri tamamladıklarını ve 8 Nisan 2016 Cuma günü vizyona gireceğini belirten yapımcılar, filmi; “Anadolu’da yaşanmış en korkunç hikaye” olarak tanımlıyorlar.
Filmin çekildiği yerleşim bölgesi, kişi hak ve özgürlükleri dikkate alınarak özellikle gizli tutuluyor. Beş bin hikaye arasından seçilerek hazırlanan filmin bir diğer özelliği ise, mekanların; çekimler sırasında danışman hocalar tarafından dini usüllere göre okunması olarak belirtiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER