TÜRKİYE (İSTANBUL) - UKRAYNA (KİEV) EĞİTİMDE İŞ BİRLİĞİ ÇALIŞTAYI

ATAŞEHİR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Ev Sahipliğinde İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE TÜRKİYE(İSTANBUL)- UKRAYNA (KİEV) EĞİTİMDE İŞ BİRLİĞİ ÇALIŞTAYI (07-11 EKİM 2011) ZÜBEYDE HANIM ÖĞRETMENEVİ ASO MÜDÜRLÜĞÜ’NDE GERÇEKLEŞTİ.

TÜRKİYE (İSTANBUL) - UKRAYNA (KİEV)  EĞİTİMDE İŞ BİRLİĞİ ÇALIŞTAYI
Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  ev sahipliğinde gerçekleşen TÜRKİYE (İSTANBUL)- UKRAYNA (KİEV)  Eğitimde İşbirliği Çalıştayı 07-11 Ekim 2011 tarihinde  Zübeyde Hanım Öğretmenevinde  İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Muammer YILDIZ  ve Ukrrayna KİEV İl Milli Eğitim Müdüresi Sayın Gorünova Vira ZİNOVİYİNA beraberliğinde başlamıştır.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları; Sn Süleyman AYKOÇ, Sn Halil ASILSOY, Sn Mukadder GÜRSOY, Sn Mustafa USLU, Sn Mustafa ALTINSOY, Sn Necati ÖZÇOLAK , Sn Zekine DAYIOĞLU, Sn Nalan DEMİR  İl Dış ilişkiler Bölümü Uzmanı Adem ÇAPKIN ve 11 İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin (Ataşehir, Sultangazi, Zeytinburnu, Bakırköy,   Bahçelievler, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy, Küçükçekmece, Şişli, Fatih) hazır bulunduğu Çalıştayda , Ukrayna KİEV  İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Podolskıy , Svyatosınskıy, Sevcenkevskıy, Pecerskıy, Desniyanskıy, Darnıtskıy, Solomınskıy,Dınıprovskıy,Golosevskıy dan Milli Eğitim Müdürleri ve Meridyen Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Sn Hasan Hüseyin KES Uluslararası Diolog Avrasya Platformu Ukrayna Koordinatörü  misafir oldular.

       Ev sahipliği yapan Ataşehir Milli Eğitim Müdürlüğü İlçe Müdürü Sn Dr. Şaban KARATAŞ Şube Müdürleri Sn Turan İPŞİROĞLU Sn İrfan Zeki ER, Sn Ahmet ÖZGENÇ Sn İbrahim POLAT Sn Abdülhalik BAŞ Zübeyde Hanım  Öğretmenevi Müdürlüğünde misafir konukları kapıda çiceklerle karşıladılar.

        07.10. 2011 tarih Cuma günü Atatürk Hava Alanında karşılanan Ukrayna KİEV  İl  ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve beraberliğindeki heyet  Zübeyde Hanım Öğretmen Evine getirildiler. Öğle yemeğinden sonra dinlenmeye tahsis edilen odalarına geçen  misafirler, Akşam yemeğinden sonra proğram akışı ve hazırlık çalışmalarıyla her iki Ülke Milli Eğitim Müdürleri biraraya gelmişlerdir. 08. 10.2011  tarih Cumartesi günü  İstanbul İl milli Eğitim Müdürü Sn Dr. Muammer YILDIZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile beraber sabah kavaltısıyla çalışmalara başlanmıştır.

Hoşgeldin konuşmaları tanışmalardan sonra  İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen  sunumlarda E-okul, Ekayıt, E yatırım konulu işlemler ve İyi Okul Örnekleri  konularının paylaşımlarından sonra KİEV Eğitim Müdürleri tarafından Okul Öncesi Eğitim Şehir Kültürü ve Müze yoluyla Eğitim Öğretim konuları, Karşılaştırmalar ve müzakeleler bölümünde Müfredat ve ders sayıları, Okul liderleri Okul öğrenci mesclisleri, 2012 İstanbul  Spor Başkenti etkinliklerinde İstanbul-Kiev ortak etkinliği ve 17.30 dan sonra misafirlere  Çoskun İ.Ö.O Üsküdar Ahmet Keleşoğlu And Lisesi ve Özel Büyük Çamlıca İ.Ö.O gezileri ( Beşiktaş İ.E.M  ev sahipliğinde)  Boğaz Turu Sabancı Öğretnenevinde akşam yemeği nden Bakırköy İ.M.E. M ev sahipliğinde) sonra dinlenmeye geçilmiştir.

09.10.2011 Pazar günü  Zübeyde  Öğretmen evi nde verilen toplu kavaltıyla başlandı, Cebit Fuarı, Fetih Kolejinde öğle yemeği (Zeytinburnu İ.M.E.M ev sahipliğinde Fetih Koleji ve Anaokulu Gezisi  Alışveriş Merkezi  gezisi ve Beyoğlu  Öğretmenevinde akşam yemeği (Beyoğlu İlçe MEM ev sahipliğinde) toplantı sona ermiştir.

      10 Ekim Pazartesi ve  11 Ekimde sürecek olan Çalıştay Salı saat :05:00 -06-00 KİEVE yolcu edilmesiyle sona erdi
 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER