ANADOLU SANATÇILAR DERNEĞİ GELENEKSEL SERGİ (49. Sergi)

Tarih : 28 Ekim – 8 Kasım 2011 2002 yılında kurulan ve bu güne kadar altısı yurt dışında toplam 48 sergi gerçekleştiren Anadolu Sanatçılar Derneği’nin 49. sergisi İstanbul - Kartal’da açılıyor.

ANADOLU SANATÇILAR DERNEĞİ GELENEKSEL SERGİ (49. Sergi)
HABERİN GALERİSİ
Resim Sergisi

Resim Sergisi

Sanatta seçkinci tavra mesafeli duruyor ve isteyen herkesin sanatla ilişki kurabilmesinin mümkün olduğuna inanıyoruz.  Sanat pratiğimizi de bu düşünceyle kuruyor, yurt dışında ya da Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz profesyonel sergilerin yanı sıra, bu sergide olduğu gibi resme yeni başlayan ressam adaylarıyla otuz yıllık ressamları bir araya getiren sergiler (de) düzenliyoruz.

 
Sanatsever dostlarımız sergimize davetlidir.
 
Sanatsız kalmayın !...
 
Sadık Varer ( ASD Sözcüsü )

 
SERGİYE KATILANLAR:
 
Ali Yağcı, Aynur Kızıltan, Bahar Emre, Bahar Ergen, Baki Demir, Başak Özkap, Canan Gürsoy, Cihan Yılmaz, Derya Parlak, Didem Anadol, Dilara Yıldız, Dilek Turan, Diren Balkanlı, Ebru Koçak, Emine Yüksel, Erdal Ünal, Feyza İslamoğlu, Gül Gençsoy, Gülümser Kılıçoğlu, Gülşah Yeşilyurt, Gültekin Şamlı, Hande Çınar, Hasan Seçkin, Halil Karay, İpek Karayazgan, Nazmiye Birgül Karaoğlu, Merve Aydın, Nihat Gökçen, Nursel Aksoy, Özge Gülbakan, Rüveyda Tezcan, Sadık Varer, Selde Taşdelen, Selma Kır, Sinem Egin, Şerafettin Türkmenoğlu, Tanya Varer, Tuğba Karakurt, Tülay Er, Uygar Küçük, Vasfiye Yağcı, Zekiye Çankaya, Zerrin Hamşioğlu.

 
Adres: ASD - Cumhuriyet Caddesi Bahar Sokak No: 7-A Kartal – İstanbul
İletişim: 0216 5170896.  web: //www.anadolusanatcilardernegi.com



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER