YEMEN EMITT 2011’İN KONUK ÜLKESİ

YEMEN EMITT 2011’İN KONUK ÜLKESİ

YEMEN EMITT 2011’İN KONUK ÜLKESİ
YEMEN EMITT 2011’İN KONUK ÜLKESİ

Kültür ve Turizm Bakanı Günay: ''Emitt'in 15. Yılında Yemen'in Konuk Ülke Olmasından Büyük Onur ve Şeref Duyuyorum''
 
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, EMITT 2011'in konuk ülkesi Yemen'in Turizm Bakan Yardımcısı Omar Babelgeith ile Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.
 
Yemen'in 15. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın (EMITT) konuk ülke oluşundan büyük onur ve şeref duyduğunu belirten Günay, ''Biz bilgi, birikim ve deneyimlerimizi Yemenli kardeşlerimizle paylaşmaya hazırız'' dedi.
 
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ülkemizin coğrafi çeşitlilikleri barındıran, güzel ve ilginç bir ülke olan Yemen ile tarihten gelen çok yakın bağları olduğunu, ayrıca Yemen’in önemli doğal kaynakları bulunduğunu dile getirerek ve bu kaynakların en kısa zamanda Yemen'in gelişmesine katkı sağlamasını dilediğini belirtti.
 
Yemen’in turizm alanında henüz yeni ama potansiyel sahibi bir ülke olduğunu vurgulayan Günay; Yemen’in EMITT'in 15. yılında konuk ülke olarak yer almasından dolayı büyük onur ve şeref duyduğunu söyledi. ''Biz bilgi, birikim ve deneyimlerimizi Yemenli kardeşlerimizle paylaşmaya hazırız'' diyen Bakan Günay, Yemen Turizm Bakan Yardımcısı Omar Babelgeith’den ülkesinin turizm olanakları ve yatırım potansiyeli hakkında bilgi aldı.
         
 Kültür ve Turizm Bakanı basın toplantısının ardından ayrıca Filistin Turizm Bakanı Khoulord Daibes ile de TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde basına kapalı görüşmelerde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109