TÜRKİYE VE İSTANBUL, MİLANO SOKAKLARINDA

TÜRKİYE VE İSTANBUL, MİLANO SOKAKLARINDA

TÜRKİYE VE İSTANBUL, MİLANO SOKAKLARINDA
TÜRKİYE VE İSTANBUL, MİLANO SOKAKLARINDA
 
v    Türkiye’nin İtalya’daki tanıtım faaliyetleri tüm hızıyla sürüyor.
 
v    2011 yılı tanıtım kampanyası kapsamında İtalya sokaklarında İstanbul tanıtılıyor.
 
v    İstanbul tüm güzellikleriyle, 18 Mart-26 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest için İtalyan alışveriş severleri bekliyor.
 
Roma Kültür ve Tanıtma Müşavirliğinin 2011 yılı reklam kampanyası kapsamındaki ilk açık hava reklamı, İtalya'nın en gelişmiş ve en zengin şehirlerinden biri olarak gösterilen Milano'da yer alıyor.
 
Bu amaçla Türkiye’yi tanıtan büyük bir tanıtım görseli, İtalya'nın en büyük ticaret, sanat ve moda merkezi olarak kabul edilen Milano'nun en önemli turistik meydanı olan Duomo Meydanı'ndaki Duomo Katedrali'nin yan cephesine yerleştirildi. Şubat ayı boyunca görülebilecek olan, 135 metrekarelik yüzeye sahip görsel, her gün yaklaşık 200.000 kişinin geçtiği alanda 400 metre uzaklıktan dahi kolaylıkla görülebiliyor.
 
Söz konusu görselde İstanbul Kız Kulesi ile İstanbul siluetinin gece ışıklandırılmış görüntüsü, goturkey.com, THY ve Türkiye logolarının yanı sıra Mart ayında başlayacak olan İstanbul Shopping Fest logosu da yer alıyor.
 
Ayrıca, İtalya'nın en önemli turizm fuarlarından olan, 17-20 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan BIT Milano Turizm Fuarı süresince, söz konusu meydanda, İstanbul Shopping Fest'in tanıtımı amacıyla bastırılan tanıtım broşürlerinin dağıtımının gerçekleştirilmesi planlanıyor.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER