TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR
 Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenleyeceği Turizm Haftası etkinlikleri yurdun çeşitli yerlerinde yapılacak etkinliklerle 15 Nisan’da başlayacak. Bu amaçla Aksaray’daki Ihlara Vadisi’nde özel bir etkinlik gerçekleştiriliyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, 17 Nisan’da İzmir’de yapılacak Turizm Haftası etkinliklerinin açılışını yapacak.
 
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile 81 il valiliği tarafından turizm bilincinin geliştirilmesi, iç turizmin canlandırılması ve halkın turizm hareketlerine katılımının sağlanması amacıyla düzenlenen Turizm Haftası etkinlikleri başlıyor. Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlikler bu yıl da çeşitli bölgelerde gerçekleştirilecek. Bakanlık, etkinlikler kapsamında halka ve özellikle de gençlere yönelik olarak çeşitli konferans, seminer, sempozyum, panel, yarışma, defile ve geziler düzenliyor.
 
Ertuğrul Günay İzmir’deki etkinliklere katılacak.
 
Ülke genelinde gerçekleştirilen kutlamalar kapsamında turizm cenneti İzmir’de bu yıl da çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın katılımıyla gerçekleşecek kutlamalar kapsamında Bakanlık İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu tarafından konser ve dans gösterileri sergilenecek.
 
Ihlara Vadisi’nde özel program
 
Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Haftası etkinliklerinin önemli bir bölümü ise Aksaray’da gerçekleştirilecek. Bakanlık bu çerçevede Ihlara Vadisi’nde geniş katılımlı özel bir etkinlik hazırladı. Devlet Halk Dansları Topluluğu’nun gösterileriyle başlayacak programda çeşitli müzik dinletileri ve organizasyonlar ile bölge gezilecek. 17 Nisan’da İzmir’de düzenlenecek etkinliklerle aynı gün başlayacak kutlama programına Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Özgür Özarslan katılacak.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109