İZMİR DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN ARMAĞANI

İZMİR DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN ARMAĞANI

İZMİR DEVLET SENFONİ ORKESTRASI’NDAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN ARMAĞANI
Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir Devlet Senfoni Orkestrası 23 Nisan’da genç solistleriyle aynı sahneyi paylaşacak.
 
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da izleyeceği 23 Nisan Özel Konserini konuk şef 12 yaşındaki Bora Gökhan Bilgin yönetecek.
 
Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir Devlet Senfoni Orkestrası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar için özel bir konser verecek. Konsere Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da katılacak.
 
Işıkkent Eğitim Kampüsü işbirliğiyle İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde 23 Nisan’da saat 20.30’da düzenlenecek konseri şef İbrahim Yazıcı ve konuk şef 12 yaşındaki Bora Gökhan Bilgin yönetecek.
 
Genç sanatçılar Doğa Altınok, Sesim Berdüz, Merve Nur Uslu ile Şebnem Özsaran, Sedat Yüce, Şeyda Çavuş ve Ece Dağıstan gibi sürpriz konukların katılacağı konserde J.Sebastian Bach, Max Bruch ve Felix Mendelsshon’dan eserler seslendirilecek.
 
Bu özel ve anlamlı gecede klasik eserlerin dışında Bülent Ortaçgil, Yeni Türkü ve Mazhar Fuat Özkan’dan da şarkılar yer alacak.
 
Gecede Işıkkent Eğitim Kampüsü de “Çocuk Korosu ve Orkestrası için Şarkılar” başlığı altında sürpriz konuklar eşliğinde sanatseverlerle müziğin en güzel örneklerini paylaşacak.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER