DÜNYA ŞÖHRETLERİNİN TATİL MEKANI TÜRKİYE

DÜNYA ŞÖHRETLERİNİN TATİL MEKANI TÜRKİYE

DÜNYA ŞÖHRETLERİNİN TATİL MEKANI TÜRKİYE
Tüm dünyanın hayranlıkla takip ettiği dünya şöhretleri Türkiye’yi seçiyor. Catherine Zeta Jones’dan Jodie Foster’a kadar pek çok Hollywood yıldızı tatil için Türkiye’ye geliyor.

Türkiye 2011 yılının ilk 5 ayında yüzde 14.56’lık artış ile 9 milyon 250 bin yabancı ziyaretçi sayısına ulaştı.


Sayısız kültürel ve turistik mekanı ile farklı kesimlere hitap eden Türkiye, yapılan tanıtım çalışmaları ile ilgi çekmeye devam ediyor. Yemyeşil doğası, sakin kıyı kentleri, farklı medeniyetlere ait kültürel mirası Türkiye’yi, yoğun tempoları arasında dinlenmek isteyen Hollywood yıldızları için de cazip hale getiriyor.

Dünyaca ünlü yıldızların tercihleri arasına giren Türkiye 2011 yılının ilk 5 ayında gelen turist sayısında büyük artış yaşadı. 2011 Ocak-Mayıs döneminde Türkiye’ye gelen yabancı ziyaretçi sayısı 9 milyon 250 bine yükselirken, tüm dünyanın hayranlıkla izlediği sanatçıların Türkiye’de tatil yapmaları ülke tanıtımına da büyük katkı sağlıyor.

Geçtiğimiz yıllarda Oprah Winfrey ve Martha Stewart gibi ünlü televizyon yıldızlarını ağırlayan Türkiye, bu yıl da Catherine Zeta Jones, Michael Douglas ve Ben Affleck’ten sonra Jodie Foster’ın da tercihi oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109