BU BENİM ÜLKEM” RESİM YARIŞMASI

BU BENİM ÜLKEM” RESİM YARIŞMASI

BU BENİM ÜLKEM” RESİM YARIŞMASI
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, “Bu benim ülkem” konulu resim yarışmasının ödül törenine katıldı.  Bakan Günay, resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verdi.
 
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ankara Doğa Koleji’nce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Bu benim ülkem” konulu resim yarışmasının Cumhuriyet Müzesi'ndeki ödül törenine katıldı.
 
Cumhuriyet Müzesi girişinde okul yetkilileri ve öğrenciler tarafından karşılanan Günay, törende dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verdi. Sergide resimleri inceleyen Günay, dereceye giren öğrencilerle fotoğraf çektirdi.
 
Müzede çocuklara Genel Kurul Toplantı Salonunu da gezdiren Günay, salon hakkında çocuklara çeşitli bilgiler verdi. Günay, müzedeki gezisi sırasında Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Şanlıurfa’dan Ankara’ya gelen öğrencilerle de ilgilendi.
 
Bazı öğrencilerin Ankara’ya ilk defa geldiklerini söylemesi üzerine “Çok çalışın, başarılı olun, iyi görevlerle Ankara’ya gelin” diyen Günay, öğrencilere Şanlıurfa’da bir müze yapılmasına yönelik projelerinin olduğunu, bunu şehirlerine döndüklerinde herkese söyleyebileceklerini de ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109