Bakan Günay Halk Kütüphanesini açtı

Bakan Günay Halk Kütüphanesini açtı

Bakan Günay Halk Kütüphanesini açtı
Bakan Günay Halk Kütüphanesini açtı

Kısa bir süre önce hizmete başlayan Maltepe Kaymakamlığı Hizmet Binası ve İlçe Halk Kütüphanesi’nin resmi açılışı, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın katılımıyla gerçekleşti. Açılışa Bakan Günay’ın yanı sıra Maltepe Kaymakamı, Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, parti yöneticileri, belediye başkan yardımcıları, İlçe Milli eğitim Müdürü, mahalle muhtarları, mülki idare amirleri, okul müdürleri, belediye ve kaymakamlık personeli, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Açılışı Maltepe Kaymakamı, Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ile birlikte yapan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, emeklerinden dolayı Maltepe Kaymakamına ve Maltepe Belediye Başkanı Zengin’e teşekkür etti.

 Açılışın ardından kütüphaneyi gezen konuklar için oda müziği eşliğinde kokteyl verildi.  7500 kitapla hizmete açılan kütüphane için 20 bin kitap hedefleniyor. Geniş kapsamlı olması amaçlanan halk kütüphanesinde Türkiye’nin ilk ihtisas kütüphanesi olacak turizm ihtisas kütüphanesi de oluşturulacak.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER