KÖTÜLÜK VE MASUMİYET KIYASIYA ÇARPIŞIYOR...

NERİMAN’IN TEST SONUÇLARINDA, BİR SÜREDİR YEMEKLERİNE İLAÇ KATILDIĞI ANLAŞILACAK MI? BASIN MENSUPLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE BAYILAN NERİMAN HAKKINDA ÖMER NE DÜŞÜNECEK? AYLİN’İN VELAYET DAVASI, HUZURSUZLUĞU ARTTIRACAK MI? CEYDA YÜZÜNDEN ÇIKMAZA GİREN,MÜNİR VE SEVAL’İN EVLİLİĞİ DEVAM EDECEK Mİ? BU SORULARIN YANITI 30 EYLÜL AKŞAMI SAAT 19.55’DE TRT1 EKRANLARINDA. KÜÇÜK HANIMEFENDİ DİZİSİ TÜM HEYECANI İLE DEVAM EDİYOR...

KÖTÜLÜK VE MASUMİYET KIYASIYA ÇARPIŞIYOR...
 20. BÖLÜM ÖZETİ

Velayet davası için gelen pedagogların önünde Neriman bayılır. Kötü bir izlenim verir. Neriman’ı doktora götürmeye karar verirler. Neriman bir şeyi olmadığını düşünmektedir. Bu esnada Şaziye Neriman’ın tekrar hastalandığını düşünmeye başlamıştır.

Doktora gidilir testler tahliller yapılır… Sonuçlar beklenmeye başlanır. Bir yandan Nüveyre Aylin’i sürekli babasına ve Neriman’a karşı doldurmaktadır. Neriman kendini toparlamak için şirkette sosyal bir projeyi tekrar hayata geçirmeye karar verir. Böylece Ömer’e ve aileye iyi olduğunu da gösterecektir.  Fehime Gülay vasıtası ile Neriman’a gizlice ilaç vermeye devam eder.

Neriman sosyal proje için evde basın mensuplarına ve burslu öğrencilere bir davet verir. Ancak burada herkesin önünde konuşma bile yapamayacak hale gelir. O ana kadar ona inanmakta olan Ömer de Neriman’ın durumundan işkillenmeye başlar.

Münir Seval’e yaklaşmaya çalışır fakat Seval eski günlere dönmeye hazır değildir. Münir bir gece gözü karartıp Ceyda’ya gider, evde gizlenmekte olan Suat’ı görür.  Münir Suat’ı ihbar eder. Suat Fehime’nin gizlediği cd ile evden ve polisten kaçar. Kendisini Fehimeler’in ihbar ettiğini düşünür. Artık tek hedefi vardır; Elindeki kanıtı Ömer’e ulaştırmak. Ömer ise Neriman’ın durumu ağırlaştıkça Neriman’a olan güvenini iyiden iyiye yitirmeye başlamıştır.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER