YENİSAHRA'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM MAĞDURLARI OLUŞACAK

Ataşehir Yenisahra Mahalesinde Kentsel dönüşüm çalışmları kapsamında Elektrik, Su, Doğalgaz'ın kesimi ile kentsel dönüşüm mağdurları oluşacak.

YENİSAHRA'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM MAĞDURLARI OLUŞACAK
 YENİSAHRA'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM MAĞDURLARI OLUŞACAK

Ataşehir Yenisahra Mahalesin'de Kentsel dönüşüm çalışmları kapsamında  Elektrik, Su, Doğalgaz'ın kesimi ile  kentsel dönüşüm mağdurları oluşacak.

Ataşehir Yenisahra Mahalesinde Kentsel dönüşüm çalışmları kapsamında DKY İnşaat Firması tarafından karot çalışması yapılan binalara Ataşehir belediyesinden yıkım kararı, muafiyet yazıları alındı. ( 3 Tebligat ) yollandı.

İSTANBUL SULAR İDARESİ SULARI KESMEYE GELDİ

Ataşehir Belediyesinin 67562449-310.14.01-E.622/4321 sayılı yazısı ile kamu kurumlarına yazı yazarak (İSKİ) Sular İdaresi, (İGDAŞ) Doğalgaz'dan gelen kesim kağıtları ve kesime gelen İstanbul sular idaresin memurlarıyla karşılaştılar. Sularını kesmeye gelen İSKİ yetkililerine mağduruyetlerini anlatan vatandaşlar kesim için süre istediler. tebligatı yapan İSKİ yetkilileri tebigatı verdikten sonra kesim yapmadan gittiler.

Yenisahra'da kentsel dönüşüm madurlarından aldığımız bilgilere göre Şu ana kadar tebligat yollayan kurumlar, İGDAŞ, İSKİ, AYEDAŞ'dan kesim kağıtlarının geldiğini bu skıkıntıların Ataşehir kaymakamlığına bir dilekçe ile ilettiklerini yetkililerin bu sıkıntılarına çare bulmallarını istiyorlar.

Yeni çıkan 5000 lik plan kapsamında daha Ataşehir belediyesinin 1000 lik çalışmasının bitmediğini DKY İnşaat firmasının henüz bir çalışma yapmadığının, Ataşehir belediyesinin yıkım kararını ve Elektiriklerinin, Sularının, Doğalgazlarının, telefonlarının kesildiğinde  ne yapacaklarını yıkımın gerçekleşmesi durumunda nasıl hareket edecekerini bilmetiklerini, İnşaat firmasının duyarsız kaldığını dile getiriyorlar,









Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2017, 20:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
adem nce
adem nce - 7 yıl Önce

oncelılık bu mahalleden ne ıstedınız anlamadım yok kentsel donusum yok fırmalar ınanın kadıkoy beledıyesı daha guzel calısıyor bakın kadıkoy alanlanlarına hıc madur olan kımse varmı onlar sıcak evlerınde ısınırken bızde rutubetlı evlerde yaslanmaya mahkumuz ıyı dusun mahallem bunun gerı donusu yok

Baba turan
Baba turan - 7 yıl Önce

Bindik bi kayığa

FİKİRTEPELİ
FİKİRTEPELİ - 7 yıl Önce

Fikirtepede kimseye yazı gelmeden direk kestiler suyu elektrigi kimse derdimizi dinlemedi

yenisahra halkı
yenisahra halkı - 7 yıl Önce

Bu Mahallenin Yıkılmaması lazım

SIRADAKİ HABER

banner110

banner109