Fikentder'den Bakanlığa 'Fikirtepe Sorunları ve Çözümü' için Rapor Hazırlıyor

Fikentder Derneği Fikirtepe'de sürecin sağlıklı bir şekilde hızlanmasını için Bakanlığa 'Fikirtepe Sorunları ve Çözümü' için Rapor Hazırlıyor.

Fikentder'den Bakanlığa 'Fikirtepe Sorunları ve Çözümü' için Rapor Hazırlıyor

  Fikentder'den Bakanlığa 'Fikirtepe Sorunları ve Çözümü' için Rapor Hazırlıyor

Fikentder Derneği Fikirtepe'de sürecin sağlıklı bir şekilde hızlanmasını için Bakanlığa 'Fikirtepe Sorunları ve Çözümü' için Rapor Hazırlıyor.
Fikentder Derneği tarafından önümüzdeki hafta Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunulacak olan ve tüm adaları tek tek mercek altına alan rapora ilişkin yapılan açıklamada, Fikentder olarak, genel manada bölge sorunlarına hakim olduklarını ve bu konu hakkında işlerin hızlanması ve adil bir çözüm olması için kendi önerilerini de sunacakları ifade edildi. Açıklamanın devamında tüm Fikirtepeli vatandaşlar ve Fikirtepe'de iş yapan firmalarında konuya hassasiyet göstererek sunacakları destek ve önerilere de açık oldukları, bunun için doğrudan '' [email protected] '' eposta adresine yazılı olarak ve/veya '' 0549 841 37 16 '' numarasına whatsapp üzerinden yazarak Fikentder'e ulaştırabilecekleri ifade edildi.

Fikentder Derneği sorunlar ve çözüm önerileriyle sürece destek olmaya devam ediyor.

Fikentder Derneği daha önceden de 500, 150, 24 ve 10' ar sayfalık olmak üzere dört ''4'' kez daha bakanlığa sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin raporlar sundu.
Sunulan raporların içeriğinde yer alan sorunların bir çoğu ve yine sunulan öneriler ve benzer yöntemler doğrultusunda çözüme kavuşurken, halen çözüm beklenen ve bakanlığın gündemine almadığı bazı öneriler güncellenerek ve süreç içerisinde gereksinim duyulduğu haliyle  ve yeniden ihtiyaç duyulan yeni önerilerle beraber tekrar bakanlığa sunularak Fikirtepe Kentsel Dönüşüm sürecinin sağlılı bir şekilde hızlandırılması talep edilecek.

Kanunlar gölgesinde firmalar sultası değil adil bir düzen talebi!

Fikentder ''Kentsel Dönüşümle tapusal talan değil, eşit ve hakkaniyeti paylaşımla beraber dönüşümün hızlandırılarak mağduriyetliklerin bitirilmesini istiyoruz...''

Fikentder Derneği, sorunların çözümü adına art niyetli kişiler yüzünden, bakanlığın işlerin hızlandırılması için iyi niyetle aldığı kararların maalesef, bazı art niyetli firmaların ekmeğine yağ sürerek haklı vatandaşlarında mağduriyet yaşamasına sebep olduğunu bakanlığında yapılacak düzenlemelerde bunu dikkate alarak süreci hızlandırmasını talep etmekte. 

Sen ben yok, Biz Hepimiz varız!

Fikentder Derneği konunun kendilerine özel olmadığını ancak, gelen talepler ve yaşanan sıkıntılar karşısında sessiz kalamadıklarını, daha öncekilerde olduğu gibi yeni bir rapor hazırlayarak, sorunların çözümü ve işlerin hızlanması adına yeni bir rapor hazırlayarak sunmak istediklerini belirttiler. 

Fikentder Dernek Başkanı Yasin Bektaş, bu rapor İçin tüm Fikirtepe STK 'ları ve Firmaları başta olmak üzere, tüm Fikirtepeli vatandaşlardan da yaşadıkları sorunlar ve beklentilerine ilişkin gönderilerini 03 Kasım Pazar günü akşamına kadaryazılı olarak ileterek destek olmalarını beklediklerini söylerken, Fidem Derneği'nden rapora destek açıklaması geldi.

Vatandaşlardan görüntülü bildirim beklentisi

Fikirtepehaber.com aracılığıyla yapılan bu duyuru açıklamasında vatandaşların whatsapp üzerinden kendi çekecekleri görüntü ve konuşmalarında video formatında gönderilmesi durumunda, ilk defa flashbellek içerisinde yazılı raporla beraber bakanlığa sunulması hedefeniyor.

Fikentder Derneği'nin çağrısına Fikirtepeli vatandaşlardan şikayet ve öneri yağıyor!

Fikentder Derneği tarafından yapılan çağrı sonrası Fikentder Derneği'nin hazırladığı rapor dahilinde bir çok adadan ve vatandaşlar tarafından, çeşitli sorunlar ve çözüm önerileri yazılı olarak tarafımıza iletilmekte.Tepe-Sera- Tita, Platin - Sevgili, Mandarins, Panaroma, Başarır, May Palmadore, Ceylan, Güral, Mutlu, Business, Haldız, Barsan, Vartaş, Kiptaş, Pana, Emiroğlu, Başaran, Sefa - Koyuncu, Babacan, Ortadoğu - Haytek, Keleşoğlu, Eminevim, Mist, CC- Şua, Taşyapı, Dumankaya- Kayyum, Eko, SVR, Fortis- Sinanlı adalarından iletilen sorunlar şikayetler ve önerilerden bir tanesi olan ve Anka 2. yani Büyükada isimli adasından BİLGE ÖZTÜRK tarafından gönderileni sizlerle paylaşıyoruz..

Bilge Öztürk ''Bakanlığa sunacağınız rapor için ANKA 2.yapı adası ile ilgili durum özetini sunuyorum. 
''Bildiğiniz gibi 30.12.2016 tarihinde Bakanlık İller Bankası ve Kiptaş ile yapılan protokol çerçevesinde Fikirtepe'deki sorunlu adaların Kiptaş ve İller Bankası aracılığı ile çözüme kavuşturulacağı lanse edildi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
KIZIL CEPHE 58
KIZIL CEPHE 58 - 6 yıl Önce

Boş hepsi 6 senedir çok şeyler sunuldu sonuç sıfır

KIZIL CEPHE 58
KIZIL CEPHE 58 - 6 yıl Önce

Bilge öztürk denilen kişi kim yenimi çıktı bu kişi anka adsında başından beri mücadele eden kişilerin isimleri nerde

SIRADAKİ HABER