ULUDAĞ KAYAK MERKEZİ

Bursa Uludağ Kayak Merkezi Adres ve telefonları

ULUDAĞ KAYAK MERKEZİ
ULUDAĞ KAYAK MERKEZİ

Bursa Uludağ Kayak Merkezi Adres ve telefonları


ULUDAĞ KAYAK MERKEZİ

 

Bursa Uludağ Kayak Merkezi

Konumu 
Bursa'nın 36 km. güneyinde yer alan Uludağ, ülkenin en gözde kış sporları merkezidir. Flora ve faunasının zenginliği ile 1961 yılında Milli Park ilan edilmiştir. Sadece kış turizmine değil, yaz aylarında kampçılık, trekking ve günübirlik piknik etkinliklerine de olanak sağlamaktadır. Çevre, orman örtüleri ile kaplıdır. Kayak alanı 1750-2543 m. yükseklik arasındadır. 2543 metreye ulaşan doruğu (Kara Tepe) ile Batı Anadolu'nun en yüksek dağıdır.
Sezon         

Kayak mevsimi normalde aralık-nisan arasıdır. Bu yıldan başlayarak suni karlama yapılacak, sezon uzatılacaktır.
Pistler         

Dağdaki pistlerin toplam uzunluğu 20 km.yi bulmaktadır. Normal kış koşullarında kar yüksekliği 3 metreyi bulur. Mevsim başında toz kar, sonunda ise ıslak kar özelliği gösterir. Alp ve Kuzey Disiplini ile Tur Kayağı ve Helikopterli Kayak uygulamalarına elverişlidir. Kayak dışında snow board, big foot, buz pateni, kar motosikleti aktiviteleride bulunmaktadır. 8 telesiyej ve 7 teleski hizmet vermektedir.
Konaklama         

Uludağ Kayak Merkezi I. ve II. Gelişim Bölgeleri olmak üzere iki ayrı bölgeden oluşmaktadır. I. Gelişim Bölgesi yatırımlarını tamamlamış durumdadır. Şu anda 16 tesis faaliyettedir. 1986 tarihinde turizm merkezi ilan II. Gelişim Bölgesinde 3300 yatak kapasiteli 11 adet turistik tesis parseli düzenlenmiş olup 3300 yatak kapasiteli 11 adet parsel yatırımcıya tahsis edilmiştir. 2'si faaliyettedir. Buradaki tesislerde akla gelebilecek her tür konforu ve eğlenceyi bulmak olasıdır. Yanısıra kamuya ait pekçok konaklama tesisi bulbunmaktadır.
Ulaşım
          

Uludağ Milli parkına hem karayolu ile hem de teleferik ile ulaşım sağlanabilmektedir. Kayak Merkezi Bursa'ya 40, havaalanına 60 dakikadır. Uludağ yolu şehir merkezinden Milli Parkın girişine kadar 22 km., Milli Park Oteller Bölgesi arası 12 km.dir. Kış aylarında günün her saatinde Bursa kent merkezinden (Tophane-eski garajlar) minibüs bulunabilir. Teleferik, Bursa'nın Teleferik semtiyle Kadıyayla ve Sarıalan arasında karşılıklı çalışır. Sarıalan'a 20 dakikada çıkar. Dikkat: Kayak takımlarını teleferikle taşımak yasaktır.



ULUDAĞ OTELLERİ

Ağaoğlu My Resort Otel - Uludağ / Bursa

Ağaoğlu My Resort Otel Bilgileri -> Otel Fiyatları -> Online Otel Rezervasyonu

Genel Özellikler: Ülkemizin en gözde kayak merkezi Uludağ'da yer alma ayrıcalığına sahip olan Ağaoğlu My Resort Otel, hizmet kalitesiyle kayak tutkunlarının vazgeçemeyeceği alternatifleri ile hizmetinizdedir.

Kampanya Açıklaması: Satışlar Pazar-Cuma (Hafta İçi konaklama periyodunda paket bölünebilir) ve Cuma-Pazar (Hafta Sonu periyodunda Min.2 Gece) olarak yapılacaktır. Sömestre Satışlar belirtildiği üzere paket olarak yapılacaktır.

Servis ve Hizmetler: Otel Ağaoğlu My Resort merkezi ısıtma, bahçe, tv salonu, oyun odası, internet bağlantısı, business merkez, kuaför salonu, çamaşırhane, ütü servisi, resepsiyonda kasa, market, 24 saat oda servisi, jeneratör, bebek bakıcısı, ücretsiz otopark.

Oda Görünümleri: Otel Ağaoğlu My Resort Uludağ 205 toplam odalı, 550 toplam yatak kapasiteli, 2 kral dairesi, 5 delux odalı, 10 suit odalı, 2 köşe odalı, 2 presidential suit, 154 standart odalı, 30 aile odası ve dağ manzarası olan otelin oda özellikleri, direk telefon, minibar, uydu tv, digiturk, kuvet-banyo, wc, saç kurutma makinası, suit ve delux odalarda jakuzi olarak dizayn edilmiştir.

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Masaj, telefon, yapancı içeçekler, sıkma portakal suyu, bilardo, masa tenisi, market, butik, kuaför, çamaşırhane, fotograf, baby sitting servisi, teleski-telesiyej kullanımları, kayak takımı kiralama, kayak dersleri ücretli hizmetlerdir.

Spor ve Rekreasyon: Ağaoğlu My Resort Otel'in ısıtmalı kapalı havuz, sauna, masaj, fitness odası, güzellik merkezi, masa tenisi, bilardo, gece klübü, trekking gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Yeme ve İçme: Ağaoğlu My Resort Otel'in konaklama şekli yarım pansiyon, herşey dahil kahvaltı salonu, lobi bar, snack bar, roof bar, kafe türk 1 alakart restoran 80 kişilik, 1 kapalı restoran 700 kişilik, 1 balo salonu restoran 350 kişilik olup dünya mutfağı ve türk mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar sunmaktadır.

Toplantı ve Seminerler: Ağaoğlu My Resort Otel'de senineri ve konferanslar için hazırlanmış tam donanımlı 4 adet toplantı salonunda tepegöz, perde, beyaz tahta, slayt projektör, flipchart, projeksiyon, ses sistemi, mikrofon, video player, dvd player, televizyon, ışık sistemi mevcut olup, en büyük salon kapasitesi 350 kişilik, 2 fuar/sergi alanı kapasite 250 m2 dir.

Ulaşım: Ağaoğlu My Resort Otel Konum Olarak, Uludağ 1 kısımda, Bursa 35 km, İstanbul Atatürk Havaalanı 215 km, mesafade yer almaktadır.


Grand Yazıcı Otel - Uludağ / Bursa


Servis ve Hizmetler: İş merkezi ve sekreterya hizmetleri, internet, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, jeneratör, otopark, lobi bar, şömine, oda servisi, teras cafe bar, çocuk bakıcısı, internet cafe, oyun salonu, çamaşırhane, doktor, kuaför, market, butik, fotoğrafçı, kayak okulu ve imkanları mevcuttur.Kayak takımı ve snowboard kiralama, araç kiralama, market, butik, kuaför, atv motor kiralama bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Türkiye’nin en güzel kayak merkezi ve muhteşem tabiatı ile tanınan Uludağ’ın zirvesinde hizmet vermekte olan Grand Yazıcı Otel, sizlere sunduğu konfor, eğlence, dinlence, zengin mutfak, etkin aktivite ve motivasyon hizmetleri ile vazgeçilmez mekanınız olacaktır.

Kampanya Açıklaması: Sömestre periyodu satışları Hafta İçi Pazar-Perşembe, Hafta Sonu Perşembe-Pazar şeklindedir. 21-24 OCAK HAFTA SONU İÇİN PERŞEMBE-PAZAR KALIŞLARDA 3 GECE KAL 2 GECE (CUMA-PAZAR FİYATINDAN) ÖDE AKSİYONU UYGULANACAKTIR.

Fiyata Dahil Olan Hizmetler: Mini club, iş mekezi, emanet kasası( odalarda), oyun salonu( kağıt, tavla, okey v.s), kayak odası, kapalı ısıtmalı havuz, çocuk havuzu, fıtness center, teleski ve telesyerler bulunmaktadır.

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Mini bar, oda servisi, bebek bakıcısı, internet cafe, game land, sauna, Türk hamamı, fin hamamı, masaj, solarıum, güzellik salonu, doktor, luandry, kuaför, market, fotoğrafçı, butik, havuz bar, kayak okulu, kayak kiralama, snowboard kiralama, kayak hocası, araba kiralama, skıpass bulunmaktadır.

Spor ve Rekreasyon: Kapalı havuz, çocuk havuzu, Türk hamamı, masaj, sauna, jakuzi, fitness center, sağlık ve güzellik salonu, solaryum, çocuk oyun alanı, mini club, tv salonu, gece kulübü, disco, bilardo, voleybol, basketbol, jogging, mini futbol, internet cafe, havuz bar, Fin hamamı, kuaför ve kayak okulu mevcuttur.

Toplantı ve Seminerler: Grand Yazıcı Uludağ Otel; Yönetim kurulu toplantıları, seminerler, uluslar arası konferanslar, bayi toplantıları, lansman toplantıları, fuar organizasyonları ve kurumsal organizasyonlar için, 1 adet 650 kişilik çok amaçlı salon, 1 adet 350 kişilik çok amaçlı salon, 2 adet 250’er kişilik toplantı salonlarımız, 6 adet workshop oda bulunmaktadır. Grand Yazıcı Otelleri; tatile işini de getirmek zorunda olanları da düşünüyor. İşlerinizi otel, wi-fi internet servisi ya da iş merkezinde takip edebilir, fax, fotokopi gibi ofis hizmetlerden yaralanabilirsiniz. Ayrıca,kablosuz internet, ofis hizmetleri, teknik ekipmanlar, barkovizyon, perde( sabit ya da taşınabilir), flipchart, tepegöz, ses sistemi bulunmaktadır.

Oda Görünümleri: Grand Yazıcı Otel; Uludağ’ın zirvesinden Gemlik Körfezine kadar değişen muhteşem manzaralı olan 1’i kral dairesi, 2 engelli oda ve 2 kişiden 6 kişiye kadar konaklama imkanı sağlayan 223 standart oda, 2 yatak odası ve 1 salondan oluşan 4 corner suit, 8 junior suit, 14 aile odası ile toplam 250 konforlu oda bulunmaktadır. Grand Yazıcı Otel; dağ manzarasına hakim oda, halı zemin, saç kurutma makinesi, telefon, emanet kasası, mini bar, merkezi ısıtma sistemi, uydu yayınlı, televizyon tuvalet, banyo, standart bulunmaktadır. Royal suit ve köşe suitlerde jakuzi bulunmaktadır.

Yeme ve İçme: Grand Yazıcı Otel; Uludağ tam pansiyon sistemi içerisinde; ana restoran sabah, öğle ve akşam sunulan açık büfe yemekleri, öğünler esnasında yerli alkollü ve alkolsüz içecekler ile beş çayı ve gece çorbası ikram edilmektedir.Damak tadına uygun, hazırlanmış yemeklerin ikram edildiği ana restoran da açık büfe kahvaltı, öğlen ve akşam yemekleri bir şölene dönüşüyor. Beyaz cennette sımsıcak bir lobide şömine başında kahvenizi yudumlarken canlı müzik eşliğinde keyifli bir akşam yemeği sonrası barda eğlenebilir ve devamında günün tatlı yorgunluğunu Garden cafe de içeceğiniz çorba ile bir nebzede olsa giderebilirsiniz.24 saat oda servisi yanı sıra gün içerisinde snack servisler, bembeyaz karlar üstünde sucuk-ekmek, ya da şömine karşısında sıcak şarap keyfi sizleri bekliyor. Türk ve uluslar arası mutfaklardan özenle seçilmiş her damağa uydun yemek çeşitlerimiz, modern mutfağımızda hazırlanıp restorant ve barlarımızda sunulmaktadır.

Ulaşım: Grand Yazici Hotel is in Uludag, 35 km to Bursa city center, 215 km to Istanbul.

Otel Özellikleri:

Konumu: Dağ,

Otel Kategorisi: Ekonomik, Lüks, Standart,

Otel Tipi: Kent Oteli,

Konaklama Şekli: Tam Pansiyon,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Duş / Wc, Tv, Uydu Tv, Minibar, Oda İçinde Kasa, Saç Kurutma Makinesi, Merkezi Isıtma, Jakuzi,

Öne Çıkan Özellikleri: Kongre / Toplantı, Kayak, Aile, Doğa,

Rekreasyon ve Spor: Çocuk Havuzu, Türk Hamamı, Sauna, Masaj, Jakuzi, Fitness Merkezi, Sağlık Merkezi, Kuaför, Güzellik Salonu , Çocuk Oyun Alanı, Bilardo, Kayak, Futbol, Voleybol, Basketbol, Jogging, Kayak Okulu, Fin Hamamı, Mini Club, Havuz Bar,

Servisler: Sürekli Doktor, Çocuk Bakımı, 24 Saat Oda Servisi, Engelliler için servisler, İş Adamları için Sekreterlik, İş Merkezi, İnternet, Market, Kuru Temizleme, Çamaşır ve Ütü Servisi, Resepsiyonda Kasa, Fotoğrafçı,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran, Snack Bar, Bar,

Genel Özellikler: Merkezi Isıtma, Oyun Odası, Tv Odası, Kapalı Havuz,


Atasu Otel - Uludağ / Bursa


Fiyata Dahil Olan Hizmetler: Wireless internet bağlantısı kulanımı, tek seferlik odadaki minibarlarda bulunan sular.

Oda Görünümleri: Tüm odalarda banyo, wc, telefon, saç kurutma makinesi, uydu bağlantılı tv (digitürk yayını) merkezi ısıtma sistemi, minibar, reception da özel kasa kullanım imkânı, zeminde duvardan duvara halı, wireless internet bağlantısı bulunmaktadır.

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Telefon, fax, alışveriş, oyun salonu, kayak odası, liftler, çamaşırhane, içeçekler ücretlidir.Günlük sınırsız yazıcı teleski kullanımı 25 TL dir.

Kampanya Açıklaması: Sömestre ve hafta sonları tek gece satışımız yoktur.

Ulaşım: Pistlere 20-30 metre mesafede, şehir merkezine 30km Bursa, İstanbul havaalanına 250km mesafede bulunmaktadır.

Spor ve Rekreasyon: Merkezi konumuyla Uludağ da ki tüm kayak pistlerine ulaşım rahatlığı sağlamaktadır. Anlaşmalı liflerimizin ski paslarını günlük olarak veya çıkış(10 çıkış 20 çıkış vs.) kartı olarak receptiondan indirimli ücret ödeyerek temin edilmektedir.

Yeme ve İçme: Kahvaltı, Öğle yemeği,beş çayı,akşam yemeği, gece çorbası, minibar ( soft içecekler), lobi bar, kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri açık büfe olarak servis edilmektedir.

Servis ve Hizmetler: Geniş ve ferah lobisi, lobi bar resepsiyon, geniş manzaralı restorant, oyun odası (atari ve langırt vs.), kayak odası, 300 adet kayak ve 30 adet snowboard, atasu çarşı (hediyelik eşya,market, butik), telefon-fax, liftler, çamaşırhane gibi hizmetleri bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Atasu Otel yeşilliğiyle ve oksijeniyle zengin kış turizminin gözdesi Bursa Uludağ 1.gelişim bölgesinde bulunmaktadır. 2 junior suit, 17 aile odası, 37 standart oda olmak üzere toplam 56 odası mevcut olup ve 200 yatak kapasitelidir.

Otel Özellikleri:

Konumu: Şehir,

Otel Kategorisi: Standart,

Otel Tipi: Kayak Oteli, Belirtilmemiş,

Konaklama Şekli: Tam Pansiyon,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Duş / Wc, Tv, Uydu Tv, Şifreli Tv, Minibar, Saç Kurutma Makinesi, Merkezi Isıtma, Merkezi Klima,

Öne Çıkan Özellikleri: Kayak, Butik, Aile, Çocuk Dostu,

Rekreasyon ve Spor: Kayak,

Servisler: 24 Saat Oda Servisi, İnternet, Market, Çamaşır ve Ütü Servisi, Resepsiyonda Kasa,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran, Bar,

Genel Özellikler: Split Klima, 24 Saat Ön Büro, Lobi, Ücretsiz Wireless, Merkezi Klima, Yerden Isıtma, Bahçe, Tv Odası,



Le Chalet Yazıcı Otel - Uludağ / Bursa


Fiyata Dahil Olan Hizmetler: Oyun salonu, sauna mevcuttur.

Kampanya Açıklaması: Otele ait tele ski konaklama ücretine dahil edilmiştir. Hafta Sonu Perşembe-Pazar kişi başı 25 TL fark uygulanır.

Oda Görünümleri: Otel Le Chalet Yazıcı Uludağ 10 standart oda, 7 Junior suit ve 5 suit olmak üzere toplam 22 oda kapasitesine sahiptir.Odalarda direk telefon, duş, küvet-banyo, saç kurutma makinası, merkezi ısıtma sistemi, uydu tv olarak dizayn edilmiştir.

Yeme ve İçme: Le Chalet Yazıcı Otel son derece nezih bir ortamda, müzikler eşliğinde hiç sıkılmadan ve pistte kayak yapanları çok rahatlıkla izleyebilecekleri Yazıcı Cafe, Lobby ve Şömine başı, açık büfe yemeklerin tüm güzellikleriyle sunulduğu Restorantında Dünya Mutfağı ve Türk mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar sunmaktadır.

Ulaşım: Le Chalet Yazıcı Konum Olarak, Uludağ 1. kısımda, Bursa'ya 34 km, mesafade yer almaktadır.

Genel Özellikler: Le Chalet Otel Çok iyi, güleryüzlü personel; lezzetli yemekler; zevkli dekorasyon; pistin yanında olma avantajı. Kalabalık, gürültü, akşam yemeklerinde bağırtılı, canhıraş müzik yok! Yerine, akşamüstü çayı ve gece sohbetine eşlik eden hafif bir piyano var.

Spor ve Rekreasyon: Fotoğrafcı, bar, sauna, bulunmaktadır.

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Canlı müzik, disko, masaj mevcuttur.

Servis ve Hizmetler: 24 saat oda servisi, otopark, oyun salonu, tv salonu bulunmaktadır.

Otel Özellikleri:

Konumu: Dağ,

Otel Kategorisi: Standart,

Otel Tipi: Otel,

Konaklama Şekli: Tam Pansiyon,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Küvetli Banyo, Duş / Wc, Uydu Tv, Saç Kurutma Makinesi, Merkezi Isıtma,

Öne Çıkan Özellikleri: Kayak, Aile,

Rekreasyon ve Spor: Sauna, Kayak,

Servisler: 24 Saat Oda Servisi, Açık Otopark, Kapalı Otopark, Fotoğrafçı,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran, Bar,

Genel Özellikler: Merkezi Isıtma, Lobi, Oyun Odası, Tv Odası,


Uslan Otel - Uludağ / Bursa
Uslan


Genel Özellikler: Uslan Otel; 48 odası olup, 160 yatak kapasitelidir.

Yeme ve İçme: Uslan Otel'in 160 kapasitelik ana restoranında sabah, öğlen ve akşam yemekleri açık büfe olarak servis verilmektedir. Otelin giriş katında 40 kişilik şömineli balık restoranı bulunmaktadır. Ayrıca lobby barı ve balık cafe&barı mevcuttur.

Toplantı ve Seminerler: Tiyatro düzeninde 30-50 kişilik gün ışığı alan 3 adet toplantı salonu bulunmaktadır. Salonlar tiyatro, sınıf, blok ve U düzeninde hazırlanabilmekte ve tüm teknik ekipmanlara sahiptir.

Ulaşım: Otel Uludağ'da olup, Bursa'ya 35km, İstanbul'a 260 km uzaklıktadır.

Servis ve Hizmetler: Merkezi ısıtma sistemi, 24 saat sıcak su, sauna, resepsiyonda kasa, lobby katında çocuk kulübü, farklı köşelerde plazma tv, oyun köşesi (tavla, kağıt, okey), wireless kullanımı ve internet bulunmaktadır.

Kampanya Açıklaması: Konaklanan gece sayısı kadar ücretsiz lift çıkışı fiyatlara dahildir.Ücretsiz konaklayan çocuklar için Skipass kartı ücret karşılığı verilir.

Spor ve Rekreasyon: Kayak odasından kayak ekipmanları kiralanıp her türlü kış sporlarını yapabilirsiniz.

Oda Görünümleri: Bütün odalarında; duş/wc, saç kurutma makinesi, direk çıkışlı telefon, minibar, merkezi ısıtma sistemi, uydu, tv bulunmaktadır.

Otel Özellikleri:

Konumu: Dağ,

Otel Kategorisi: Standart,

Otel Tipi: Otel,

Konaklama Şekli: Herşey Dahil,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Duş / Wc, Uydu Tv, Minibar, Saç Kurutma Makinesi, Merkezi Isıtma,

Öne Çıkan Özellikleri: Kongre / Toplantı, Kayak, Aile,

Rekreasyon ve Spor: Sauna, Çocuk Oyun Alanı, Kayak, Kayak Okulu,

Servisler: 24 Saat Oda Servisi, İnternet, Resepsiyonda Kasa,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran, Bar,

Genel Özellikler: Merkezi Isıtma, Lobi, Oyun Odası, Ücretsiz Wireless,


Büyük Uludağ Otel - Uludağ / Bursa


Spor ve Rekreasyon: Uludağ Büyük Otel'de; spor salonu, oyun evi ve çocuk oyun alanı, sucuk evi (sıcak ve soğuk sucuk servisi), çevredeki diğer aktivite olanakları mevcuttur..

Servis ve Hizmetler: Uludağ Büyük Otel'de; resepsiyon hizmetleri olanakları bulunur.

Oda Görünümleri: Uludağ Büyük Otel Özellikleri; 8 suit, 99 standart oda olmak üzere toplam 228 oda kapatisesindedir.. Uludağ Büyük Otel Oda Özellikleri; Isıtma, tv (uydu yayınlı), kasa, telefon, internet, banyo: wc, duşakabin, banyo gereçleri mevcut bulunmaktadır.

Ulaşım: Uludağ Büyük Otel konum; Uludağ - Bursa.

Yeme ve İçme: Disko-bar, lobi ve şömine bar bulunmakta olup, 400 kişi kapatisesinde restorant ve bar bölümü ile kapalı alanda Uludağ Büyük Otel'de misafirlerine hizmet vermektedir.

Genel Özellikler: Bitkisel zenginlik bakımından ender yerlerden biri olma özeliğine sahip Olimpos Dağı olarak bilinen Uludağ, 2,543 m yüksekliği ile Türkiye'nin en büyük kış ve doğa sporları merkezi konumunda olması yanısıra Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bölgede yapılmasını istediği yerlerden biri olan Uludağ Büyük Otel misafirlerine sıcak ve temiz hizmeti sunar.

Otel Özellikleri:

Konumu: Dağ,

Otel Kategorisi: Standart,

Otel Tipi: Otel,

Konaklama Şekli: Herşey Dahil,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Duş / Wc, Uydu Tv, Minibar, Merkezi Isıtma,

Öne Çıkan Özellikleri: Kayak, Aile,

Rekreasyon ve Spor: Çocuk Oyun Alanı, Disco,

Servisler: 24 Saat Oda Servisi, İnternet,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran, Bar,

Genel Özellikler: 24 Saat Ön Büro, Lobi,


Ergün Otel - Uludağ / Bursa


Yeme ve İçme: Uludağ Ergün Otel'in çalışma sistemi, oda kahvaltı, yarım pansiyon, kahvaltı salonu, lobi bar, teras bar, 1 restoran, kapali kapasite: 100 kişilik, açık kapasite: 90 kişilik olup dünya mutfağı ve türk mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar sunmaktadır.

Oda Görünümleri: Otel Ergün Uludağ 2 single oda, 27 double oda, 2 suit olup toplamda 31 odalı, 110 yatak kapasiteli otelin oda özellikleri, tv, uydu tv, minibar, direkt telefon, telefon, kasa, duş ve tuvalet, saç kurutma makinası, çay veya kahve makinası, uyandırma servisi, kasa, merkezi ısıtma olarak dizayn edilmiştir.

Servis ve Hizmetler: Ergün Otel'in uyandırma servisi, jeneratör, sauna, tv odası, kayak, otopark gibi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Ulaşım: Ergün Otel konum olarak, Uludağ 1 bölgede olup Bursa 35 km, İstanbul Havaalanına 260 km mesafade yer almaktadır.

Genel Özellikler: Beyaz cennet Uludağ'da hem kış sporu olan kayak zevkini tadabilir, hem Ergün Otel'in kışın bile içinizi ısıtan sıcaklığına kendinizi bırakabilirsiniz, tarihi kent Bursa'da gönlünüzce bir tatil için Ergün Otel farklı mimarisiyle sizleri bekliyor.

Otel Özellikleri:

Konumu: Dağ,

Otel Kategorisi: Ekonomik, Standart,

Otel Tipi: Otel,

Konaklama Şekli: Tam Pansiyon,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Duş / Wc, Tv, Uydu Tv, Minibar, Oda İçinde Kasa, Saç Kurutma Makinesi, Merkezi Isıtma,

Öne Çıkan Özellikleri: Kayak, Aile,

Rekreasyon ve Spor: Sauna, Tv Odası, Kayak,

Servisler: 24 Saat Oda Servisi, Açık Otopark, Jeneratör,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran, Bar,

Genel Özellikler: Lobi, Tv Odası,


Monte Baia Otel - Uludağ / Bursa


Yeme ve İçme: Monte Baia Otel’de full board plus sistemi içerisinde; ana restaurantta sabah, öğle ve akşam sunulan açık büfe yemekleri, öğünler esnasında yerli alkollü ve alkolsüz içecekler ikram edilmektedir. Damak tadınıza uygun, hazırlanmış yemeklerin ikram edildiği ana restoranda açık büfe kahvaltı, öğlen ve akşam yemekleri bir şölene dönüşüyor. Gün içinde kayak yapmaktan yorulduğunuz da Monte Baia Otel'in önündeki platformda oturup, kayak pistini ve zirveyi seyrederken sıcak bir şeyler yudumlayabilirsiniz. 24 saat oda servisinin yanı sıra gün içerisinde snack servisler, bembeyaz karlar üstünde sucuk-ekmek keyfi, yada şömine karşısında kahve keyfi sizleri bekliyor.

Servis ve Hizmetler: Monte Baia Otel'de örneğini Avusturya ve İsviçre Alplerinde görebileceğiniz “Detachable” telesiyejler, 4’lü oturma düzeniyle 2 km'lik mesafeyi sadece 6 dakikada çıkabilmektedir. Kış sporları için Otel Monte Baia en doğru seçimdir. Otelden direk kayağa çıkarak, 5450 metrelik 5 adet ‘teleski’ve 2 adet ‘telesiyej’ ile toplam 10.000 metre pistler kayak ve snowboard tutkunlarının hizmetindedir. Bunların yanı sıra her türlü günlük ihtiyacınızı otelimizin içindeki dükkânlardan temin edebilir, açık ve kapalı otoparkına aracınızı güvenle bırakabilirsiniz. Merkezi ısıtma, tv köşesi, oyun odası, internet bağlantısı, business center, kuaför salonu, çamaşırhane, ütü, market, 24 saat oda servisi, jeneratör, telefonla doktor, bebek bakıcısı, otopark mevcuttur.

Genel Özellikler: Monte Baia Otel'de rüya gibi bir tatil için kendinizi Uludağ'ın eteklerinde sakin ve huzurlu bir ortama bırakabilirsiniz ve 4 yıldızlı hizmetle kayak zevkini çıkartabilirsiniz..

Oda Görünümleri: Monte Baia Otel'de Uludağ’ın zirvesinden Gemlik Körfezine kadar değişen muhteşem manzaraları olan 1i kral dairesi, 2’si engelli odası ve 2 kişiden 6 kişiye kadar konaklama imkanı sağlayan 183 standart odasıyla birlikte toplam 186 konforlu odası bulunmaktadır. Monte Baia Otel'de dağ manzarasına hakim odanız dekorasyondaki rahatlıkla öne çıkıyor. Halı zemin, saç kurutma makinesi, kasa, mini bar, ısıtma, uydu yayını, tv, wc/ banyo standart olarak sunuluyor.

Ulaşım: Monte Baia Otel 2. oteller bölgesi Uludağ'da ve Bursa'ya 30 km mesafede yer almaktadır.

Spor ve Rekreasyon: Kayak takımlarınızı alıp otelin önünden telesiyej ile 2.Oteller bölgesinin kayak pistlerine ulaşabilir, kaybettiğiniz enerjiyi yeniden kazanmak için vitamin barın yolunu tutabilirsiniz. Yaşam alanı adını verdiğimiz lobide güzel bir müzik eşliğinde şömine keyfi yapabilir. Dostlarınız ve ailenizle geçireceğiniz güzel saatlerden sonra eğlenceyi bitirmek istemiyorsanız diskoya gidebilirsiniz. Monte Baia Otel’de çocuklar için de çok şey var. Mini-Club, kayak kursları, baby-sitting servisi çocuklarımızın tatilini de en iyi şekilde geçirmelerini sağlıyor. Bilardo, dart, internet cafe ise her yaştan çocuğu eğlenceye davet ediyor. Ayrıca amfi tiyatroda yapılan aktiviteler Otel Monte Baia Otel'de tatilinize ayrı bir neşe katıyor. Dağ ve kar manzaralı özel jakuzide tüm yorgunluğunuzu atarken, hamam ve saunada kaslarınızın gevşediğini hissediyor, beden ve ruh dengenizin canlandığına tanık oluyorsunuz. Kapalı havuzda yüzerken seyredeceğiniz lapa lapa kar ve muhteşem uludağ manzarası size huzur veriyor. Enerjinizi hissetmek, bedeninizi harekete geçirmek içinse fitness salonu sizleri bekliyor. Dağ manzaralı kapalı havuz, fitness center, hamam, sauna, solarium, masaj odaları ve vitamin bar’ında boş zamanlarınızı keyifle geçirebilirsiniz.

Kampanya Açıklaması: Fiyatlara 2.Bölge Liftleri ve Skipass kullanımı dahil değildir.

Toplantı ve Seminerler: Otel Monte Baia’da yönetim kurulu toplantıları, seminerler,uluslararası konferanslar ve kurumsal organizasyonlarınız için 1 adet 280 kişilik çok amaçlı salon, 2 adet toplantı salonu ve 3 adet workshop odası bulunuyor.Uludağ’ın büyüleyici atmosferinde iş sebebiyle bile buluşmak, sizin için bir zevk haline dönüşüyor. Otel Monte Baia, tatile işine de getirmek zorunda olanları düşünüyor. İşlerinizi oteldeki wi-fi internet servisi ya da internet cafeyi kullanarak takip edebilir,faks,fotokopi gibi ofis hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Salonlarında internet cafe, wireless internet, ofis servisleri, teknik ekipmanlar, barcovision, perde (sabit ya da taşınabilir), flipchart, overhead, ses sistemi bulunmaktadır.

Otel Özellikleri:

Konumu: Dağ,

Otel Kategorisi: Ekonomik, Lüks, Standart,

Otel Tipi: Otel,

Konaklama Şekli: Tam Pansiyon,

Oda Özellikleri: Duş / Wc, Tv, Uydu Tv, Minibar, Oda İçinde Kasa, Saç Kurutma Makinesi, Merkezi Isıtma,

Öne Çıkan Özellikleri: Kongre / Toplantı, Kayak, Aile, Doğa,

Rekreasyon ve Spor: Kapalı Havuz, Türk Hamamı, Sauna, Masaj, Fitness Merkezi, Kuaför, Tv Odası, Kayak,

Servisler: Sürekli Doktor, Çocuk Bakımı, 24 Saat Oda Servisi, İş Merkezi, İnternet, Market, Açık Otopark, Kapalı Otopark, Çamaşır ve Ütü Servisi, Jeneratör,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran,

Genel Özellikler: 24 Saat Ön Büro, Lobi, Oyun Odası, Tv Odası, Açık Havuz, Kapalı Havuz,


Kirazlı Otel - Uludağ / Bursa


Ulaşım: Uludağ kirazlıyaylada olup Bursa 25 km, İstanbul havaalanına 250 km mesafade yer almaktadır.

Yeme ve İçme: Uludağ Kirazlı Otel'de odada kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon, kahvaltı salonu, roof lobi bar, amerikan bar, alakart ve açık büfe servisi, 1 kapalı restorant 500 kişilik açık 350 kişilik olup türk mutfağı ve dünya mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar sunmaktadır.

Toplantı ve Seminerler: Uludağ Kirazlı Otel'de odada kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon, kahvaltı salonu, roof lobi bar, amerikan bar, alakart ve açık büfe servisi, 1 kapalı restorant 500 kişilik açık 350 kişilik olup türk mutfağı ve dünya mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar sunmaktadır.

Servis ve Hizmetler: Kirazlı Otel'in merkezi ısıtma, tv köşesi, oyun odası, kuaför salonu, internet bağlantısı, market, evcil hayvan kabulu, çamaşırhane, ütü servisi, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, jeneratör, telefonla doktor, ücretli bebek bakıcısı, ücretsiz otopark gibi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Spor ve Rekreasyon: Kirazlı Otel'de eğitim parkuru, kış sporları, kayak, sauna, masaj, güzellik ve sağlık merkezi, fitness merkez, aerobik, bilardo gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Oda Görünümleri: Kirazlı Otel Uludağ 72 oda ve 220 toplam yatak kapasitesi ile hizmet veren Otelin oda özellikleri, direkt telefon, duş, küvet ve wc, uydu tv, digitürk, merkezi klima, havalandırma, mini bar, saç kurutma makinası, jakuzi olarak dizayn edilmiştir.

Fiyata Dahil Olan Hizmetler: Kahvaltı, öğle yemeği, cafe break, akşam yemeği, bilardo, internet ( wireless), kiralık kasa, shuttle servis ( ski pass alanlar için) bulunmaktadır.

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Geç-kahvaltı, a'la carte barbekü, çay, kahve, türk kahvesi, kayak okulu, kayak malzemeleri, ski pass, telefon, oda servisi, doktor, çamaşırhane, kuru temizleme, toplantı salonu, paintbol, çevre gezileri, atari oyunları, internet cafe, dağ evi, bülbül evi, çocuk bakıcısı, alkollü ve alkollsüz içecekler, sauna bulunmaktadır.

Genel Özellikler: 12 ay hizmetinizde olan Kirazlı Otel'de her şey tatilinizi rahat, keyifli ve şık bir ortamda geçirebilmeniz için hazırlanmıştır. Huzur ve sıcaklık dolu bir ortamda şömine ve barbekü keyfini dilediğinizce çıkarabilir, ayrıca bu keyfi sosyal ve kültürel aktivitelerle pekiştirebilirsiniz.

Otel Özellikleri:

Konumu: Şehir,

Otel Kategorisi: Lüks, Standart,

Konaklama Şekli: Oda ve Kahvaltı, Yarım Pansiyon, Tam Pansiyon,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Küvetli Banyo, Duş / Wc, Tv, Uydu Tv, Minibar, Saç Kurutma Makinesi, Merkezi Klima, Jakuzi,

Öne Çıkan Özellikleri: Kayak, Aile,

Rekreasyon ve Spor: Sauna, Masaj, Fitness Merkezi, Sağlık Merkezi, Kuaför, Güzellik Salonu , Bilardo, Kayak,

Servisler: Sürekli Doktor, Çocuk Bakımı, 24 Saat Oda Servisi, İnternet, Market, Açık Otopark, Kuru Temizleme, Çamaşır ve Ütü Servisi, Resepsiyonda Kasa, Jeneratör,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran, Bar,

Genel Özellikler: Merkezi Isıtma, Lobi, Oyun Odası, Merkezi Klima, Tv Odası,


Aydın Yıldız Otel - Uludağ / Bursa


Genel Özellikler: Uludağ'da pistlerin hemen yanı başında kurulmuş Aydın Yıldız Otel'e geldiğinizde kendinizi evinizde hissedeceksiniz; Bursa'nın 36 km güneyinde yer alan, ülkenin en gözde kış sporları merkezlerinden beyaz cennet Uludağ'da tatil bir ayrıcalıktır.

Oda Görünümleri: Otel Aydın Yıldız Uludağ 41 oda 128 yatak kapasite ile hizmet veren otelin oda özellikleri, duşa kabinli banyo, wc, telefon, halı zemin, uydu yayınlı telefon, kalorifer olarak dizayn edilmiştir.

Yeme ve İçme: Aydın Yıldız Otel'in çalışma sistemi, yarım pansiyon, kahvaltı salonu, lobi, pist manzaralı cafe ve barı, türk mutfağının seçilmiş örneklerini pist manzaralı restaurantıda sunmakta ve otelin meşhur et-mangal servisi eski damak zevkinize göre herzaman hizmet vermekte olup dünya mutfağı ve türk mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar sunmaktadır.

Servis ve Hizmetler: Aydın Yıldız Otel'in merkezi ısıtma, tv salonu, oyun salonu, butik, iki adet kayak odası, 24 saat sıcak su, otopark gibi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Spor ve Rekreasyon: Aydın Yıldız Otel'de kış sporları, kayak malzemeleri, atari, play station ve extralar, gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Ulaşım: Aydın Yıldız Otel konum olarak, kış sporları merkezi Uludağda olup Bursa 35 km, İstanbul 260 km mesafade yer almaktadır.

Otel Özellikleri:

Konumu: Dağ,

Otel Kategorisi: Ekonomik, Standart,

Otel Tipi: Otel,

Konaklama Şekli: Tam Pansiyon,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Duş / Wc, Uydu Tv, Merkezi Isıtma,

Öne Çıkan Özellikleri: Kayak,

Rekreasyon ve Spor: Kayak,

Servisler: 24 Saat Oda Servisi, Açık Otopark,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran,

Genel Özellikler: Merkezi Isıtma, Lobi, Oyun Odası, Tv Odası,


Karinna Otel - Uludağ / Bursa


Ulaşım: Uludağ Otel Karinna konum; Bursa merkeze 26 km, havaalanına 55 km mesafede olup, 2. bölgededir. (Özel araç ile Bursa'dan en uygun çıkış Çekirge yolu üzerinden yapılır..) İcem Tour iyi tatiller diler:)

Kampanya Açıklaması: SKIPASS kullanımı hariçtir fiyatlarımız.

Spor ve Rekreasyon: Otel Karinna'da; 1 kapalı havuz ,langırt, air hokey, atari,bilardo, masaj, fitness salonu, disko, sauna, kayak pisti, kayak dersi ve ekipman olanakları bulunmaktadır.120 m2 havuz ve ısıtma sistemli fitness center, sauna, türk hamamı (kese ve köpük masajı), jimnastik salonu, bilardo, airhockey, langırt, atari salonu, night club, çocuk klüpleri, fan club ve kapalı çocuk oyuncak bahçesi, televizyon ve sinema salonları, spa sağlık merkezi mevcut olup merkezde relax masajı ve reflexoloji (ayak masajı) hizmetlerinden yararlanabilir. Modern hayat tarzına uygun fitness&sağlık kulübüyle hizmet vermektedir. Sıcak taş masajı, sultan taş masajı, aromaterapi, deniz tuzu masajı, medikal masajı, sıcak çikolata masajı, çikolata terapisi, antiselülit masajı, shiatsu masajı, reflexoloji, full vücut çam terapi, bölgesel masaj gibi hizmetler sunmaktadır.

Toplantı ve Seminerler: Karinna Otel’de seminer, kongre ve toplantı organizasyonlarınız için 1 adet konferans salonu, 3 adet toplantı salonu bulunmaktadır. Nusret Bey Konferans Salonu; 650 kişi kapasiteli, Faruk Bey Toplantı Salonu 75 kişilik, Nejdet Bey Salonu; 30 kişilik, Nejat Bey Toplantı Salonu 25 kişilik olup hizmet vermektedir.Toplantı odası özellikleri; tepegöz, beyaz tahta, perde, barkovizyon, slide projektör, flipchart, projeksiyon, ses sistemi, mikrofon, video player, dvd player, televizyon, fax, klima, ışık sistemi, simultane çeviri sistemi olanakları bulunur.

Yeme ve İçme: Karinna Otel'in 1000 kişi kapasiteli 1 kapalı restaurant bulunmaktadır. Restorantta açık büfe kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, özel günlerde gala yemekleri hizmeti verilmektedir.1000 kişilik ana restaurant’ında açık büfe kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, özel günlerde gala yemekleri hizmet vermektedir. Ayrıca restaurant’da oyun odası da bulunmaktadır. Cafe Karya’da kahvaltı sonrası pist manzarası eşliğinde çayınızı, kahvenizi yudumlayabilir, kayak sonrası sıcak bir şeyler içebilir veya aperatif olarak sizler için özenle hazırlanmış yiyeceklerden tadabilirsiniz. Havuz - Fitness Center bölümünde hizmet veren Vitamin Bar’da taze sıkılmış meyve suyu, su ve soda servisi yapılmaktadır. 250 kişilik Lobby Bar’da kuru pasta, kek eşliğinde beş çayı servisi, tüm alkollü ve alkolsüz içecekler şömine eşliğinde hizmet vermektedir. 120 kişilik Kaptap Köşkü’nde Uludağ ve pist manzarasına sahip mekanda canlı piyano eşliğinde, şömine başında romantik bir ortam sizi bekliyor. Disco Bar’da ise hem eğlencenin hem de en güzel içeceklerin tadını alacaksınız.

Servis ve Hizmetler: Karinna Otel'de; 7 adet lift, kapalı otopark, çamaşırhane, resepsiyonda emanet kasa, oyun odası, iş merkezi, lobide kablosuz internet bağlantısı, kuaför, doktor, asansör (3 adet), spa merkezi, fitness salonu, masaj, türk hamamı, sauna, fotoğrafçı, bebek sandalyesi gibi hizmet ve olanaklar sunmaktadır. Otel içi çarşı, market, butik, hediyelik eşya, kuyumcu,business center'da özel ofisler, internet, faks ve ofis hizmetleri verilmektedir.

Oda Görünümleri: Karinna Otel'de dağ ve orman manzarası mevcut olmak üzere, 200 standart oda, 8 suit, 1 balayı odası, 3 engelli odası toplam 600 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Oda özellikleri; direk telefon, minibar, internet bağlantısı, merkezi ısıtma sistemi, uydu bağlantılı televizyon,halı döşeme, banyoda telefon bağlantısı,saç kurutma makinesi bulunmaktadır.36 metrekare genişliğindeki standart odalarda direk telefon, uydu tv, internet, zemin halı döşeme, banyoda küvet, mini bar, saç kurutma makinası, merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Odalar 2,3 ve 4’er kişilik olarak hazırlanmıştır. Ayrıca engelli odası, no smoking oda, connect oda, presidental suit, suit ve king suit odası mevcuttur.

Genel Özellikler: Bursa'nın 36 km güneyinde bulunan Uludağ, Türkiye'nin en önemli kış sporları merkezi olup, flora ve fauna zenginliğine sahip olan Uludağ 1961'de Milli Park ilan edilmiş ve kış turizmi olanağının haricinde yaz aylarında kampçılık, trekking ve günübirlik piknik etkinliklerine de olanak sağlamaktadır.

Otel Özellikleri:

Konumu: Dağ,

Otel Kategorisi: Ekonomik, Lüks, Standart,

Otel Tipi: Otel,

Konaklama Şekli: Tam Pansiyon,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Küvetli Banyo, Tv, Uydu Tv, Minibar, Saç Kurutma Makinesi, Merkezi Isıtma,

Öne Çıkan Özellikleri: Kongre / Toplantı, Kayak, Aile,

Rekreasyon ve Spor: Kapalı Havuz, Türk Hamamı, Sauna, Masaj, Fitness Merkezi, Sağlık Merkezi, Güzellik Salonu , Çocuk Oyun Alanı, Tv Odası, Disco, Bilardo, Kayak, Kayak Okulu,

Servisler: 24 Saat Oda Servisi, Engelliler için servisler, İş Merkezi, İnternet, Çamaşır ve Ütü Servisi, Resepsiyonda Kasa, Fotoğrafçı,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran, Bar,

Genel Özellikler: Merkezi Isıtma, Lobi, Oyun Odası, Ücretsiz Wireless, Bahçe, Tv Odası, Kapalı Havuz,



Ulukardeşler Otel - Uludağ / Bursa


Servis ve Hizmetler: Ulukardeşler Otel'in merkezi klima, tv salonu, resepsiyonda emanet kasası, jenaratör, market, otopark gibi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Toplantı ve Seminerler: Ulukardeşler Otel'de senineri ve konferanslar için hazırlanmış tam donanımlı 1adet toplantı salonunda tepegöz, perde, beyaz tahta, slayt projektör, flipchart, projeksiyon, ses sistemi, mikrofon ışık sistemi mevcutur.

Ulaşım: Ulukardeşler Otel konum olarak, Uludağ 1 bölgede olup Bursa 35 km, İstanbul Hava alanına 260 km mesafade yer almaktadır.

Yeme ve İçme: Uludağ Ulukardeşler Otel'in çalışma sistemi, oda kahvaltı, yarım pansiyon, kahvaltı salonu, pastane, Ulu bar, snack bar, 1 restoran, kapali kapasite: 200 kişilik, açık kapasite: 90 kişilik olup dünya mutfağı ve türk mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar sunmaktadır.

Spor ve Rekreasyon: Uludağ Ulukardeşler Otel'de bilardo, kayak, avcılık, jogging gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Oda Görünümleri: Otel Ulukardeşler Uludağ 90 yatak, 32 oda ve 90 yatak kapasitesi ile hizmet veren Otelin oda özellikleri duş ve tuvalet, direkt telefon, telefon, uydu tv, minibar, saç kurutma makinası olarak dizayn edilmiştir.

Genel Özellikler: Kışın pistlerin ortasında, yazın çamların arasında, doğa ile iç içe bir ortamda hizmet vermekte olan Otel Ulukardeşler, müşterileri ile bir bütün haline gelmiştir ve ev konforundaki hizmeti ile unutulmaz olmaya çalışmaktadır.

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Fiyatlarımıza gün boyu içilen çay, kahve, akşam üstü, kuru pasta ve gece çorbası dahildir. Cennetkaya1 telesiyes, Cennetkaya2 telesiyes, Cennetkaya3 telesiyes, baby -lift kulanımı kaldıkları her gece için bir gün ücretsizdir.

Otel Özellikleri:

Konumu: Dağ,

Otel Kategorisi: Ekonomik, Standart,

Otel Tipi: Otel,

Konaklama Şekli: Tam Pansiyon,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Duş / Wc, Tv, Uydu Tv, Minibar, Saç Kurutma Makinesi, Merkezi Klima,

Öne Çıkan Özellikleri: Kongre / Toplantı, Kayak, Aile,

Rekreasyon ve Spor: Bilardo, Kayak, Jogging, Avcılık,

Servisler: Market, Açık Otopark, Kapalı Otopark, Resepsiyonda Kasa, Jeneratör,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran, Pastane, Snack Bar, Bar,

Genel Özellikler: Lobi, Merkezi Klima, Tv Odası,


Beceren Otel - Uludağ / Bursa


Servis ve Hizmetler: Beceren Otel'in merkezi ısıtma, bahçe, tv salonu, oyun odası, internet, business merkez, çamaşırhane, resepsiyonda kasa, market, hediyelik eşya, 24 saat oda servisi, jeneratör, bebek bakıcısı, otopark, sağlık odası, alışveriş merkezi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Yeme ve İçme: Beceren Otel'in konaklama şekli tam pansiyon, kahvaltı salonu, pastane, kafeterya, lobi bar, snack-bar 1 alakart restorant 350 kişilik, 1 açık büfe restorant 150 kişilik olup dünya mutfağı ve türk mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar sunmaktadır.

Toplantı ve Seminerler: Beceren Otel'de semineri ve konferanslar için hazırlanmış tam donanımlı 2 adet toplantı salonunda tepegöz, perde, beyaz tahta, slayt projektör, flipchart, projeksiyon, ses sistemi, mikrofon, video player, dvd player, televizyon, ışık sistemi mevcut olup, en büyük salon kapasitesi 90 kişiliktir.

Spor ve Rekreasyon: Beceren Otel'de kayak sporları aktivitelerinden faydalanabilirsiniz..

Oda Görünümleri: Beceren Otel özellikleri; 7 suit oda olmak üzere toplam 75 oda, 150 yatak kapasitelidir.. Dağ manzarası olan otelin oda özellikleri, müzik yayını, balkon, tv (digiturk yayını), küvet-banyo, saç kurutma makinası mevcut bulunur..

Ulaşım: Beceren Otel konum Olarak, Uludağ 1 kısımda, Bursa 35 km, İstanbul Atatürk Havaalanı 215 km, mesafade yer almaktadır.

Genel Özellikler: 1947'de başlayan, soğuk bir iklimde süregelen sımsıcak bir macerada, sürekli kendini yenileyen Otel Beceren, konuklarına bembeyaz bir cennette hem tatil hem kayak imkanlarını sunmaktadır.

Otel Özellikleri:

Konumu: Dağ,

Otel Kategorisi: Ekonomik, Lüks, Standart,

Otel Tipi: Otel, Belirtilmemiş,

Konaklama Şekli: Tam Pansiyon,

Oda Özellikleri: Küvetli Banyo, Tv, Şifreli Tv, Saç Kurutma Makinesi, Balkon, Merkezi Isıtma, Müzik Yayını,

Öne Çıkan Özellikleri: Kongre / Toplantı, Kayak, Aile,

Rekreasyon ve Spor: Tv Odası, Kayak,

Servisler: Sağlık Odası, Çocuk Bakımı, 24 Saat Oda Servisi, İş Merkezi, İnternet, Market, Açık Otopark, Çamaşır ve Ütü Servisi, Resepsiyonda Kasa,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran, Snack Bar, Kafeterya,

Genel Özellikler: Merkezi Isıtma, Lobi, Oyun Odası, Bahçe, Tv Odası,



Karkay Otel - Uludağ / Bursa


Genel Özellikler: Uludağ'ın tüm güzelliklerini sevdikleriniz ile birlikte yaşayacağınız Karkay Otel'de rüya gibi bir kış tatili sizi bekliyor; tesiste konaklayan tüm misafirler gün boyu kış sporlarının keyfini yaşarlar.

Yeme ve İçme: Uludağ Karkay Otel'in çalışma sistemi, oda kahvaltı, yarım pansiyon, kahvaltı salonu, cafe, lobi bar, snack bar, 1 restoranı olup dünya mutfağı ve türk mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar sunmaktadır.

Oda Görünümleri: Otel Karkay Uludağ 27 odalı ve 110 yatak kapasiteli direkt çıkışlı telefon, duş/wc, saç kurutma makinası, kalorifer, telefon, uydu tv olarak dizayn edilmiştir.

Servis ve Hizmetler: Karkay Otel'in oda servisi, otopark, market, jeneratör, telesiyej, tv salonu, çocuklar için oyun salonu gibi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Ulaşım: Karkay Otel konum olarak, Uludağ 1 bölgede olup Bursa 35 km, İstanbul Havaalanına 260 km mesafade yer almaktadır.

Otel Özellikleri:

Konumu: Dağ,

Otel Kategorisi: Ekonomik, Standart,

Otel Tipi: Otel,

Konaklama Şekli: Tam Pansiyon,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Duş / Wc, Uydu Tv, Saç Kurutma Makinesi, Merkezi Isıtma,

Öne Çıkan Özellikleri: Aile, Doğa,

Yakındaki Aktiviteler: Telesiyej,

Rekreasyon ve Spor: Çocuk Oyun Alanı, Tv Odası,

Servisler: 24 Saat Oda Servisi, Market, Açık Otopark, Jeneratör,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran, Snack Bar, Kafeterya,

Genel Özellikler: Merkezi Isıtma, Lobi, Oyun Odası, Tv Odası,




Ak Otel - Uludağ / Bursa


Yeme ve İçme: Uludağ Ak Otel'in çalışma sistemi 150 kişilik restorant, oda kahvaltı, yarım pansiyon, kahvaltı salonu, lobi bar, alakart ve açık büfe servis olup dünya mutfağı ve türk mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar sunmaktadır.

Oda Görünümleri: Otel Ak Uludağ 41 toplam odalı, 83 toplam yatak kapasitesi, 1 aile odası ve dağ manzarası olan otelin oda özellikleri, direk telefon, müzik yayını, minibar, televizyon, merkezi klima, klima, duş, wc, saç kurutma makinası olarak dizayn edilmiştir.

Servis ve Hizmetler: Direk telefon, müzik yayını, minibar, televizyon, merkezi klima, klima, duş, wc, saç kurutma makinası olarak dizayn edilmiştir.

Genel Özellikler: Ak Otel, Uludağ birinci gelişim bölgesinde, kayak pistlerinin tam merkezinde yer almaktadır; Bursa şehir merkezine 35 km mesafede, güleryüzlü kadrosuyla günün 24 saati hizmetinizdedir.

Toplantı ve Seminerler: Ak Otel'de semineri ve konferanslar için hazırlanmış tam donanımlı 1adet toplantı salonunda tepegöz, perde, beyaz tahta, slayt projektör, flipchart, projeksiyon, ses sistemi, mikrofon, video player, dvd player, televizyon, ışık sistemi mevcutur.

Ulaşım: Ak Otel konum olarak, Uludağ 1 bölgede olup Bursa 35 km, İstanbul Havaalanına 260 km mesafede yer almaktadır.

Otel Özellikleri:

Konumu: Dağ,

Otel Kategorisi: Ekonomik, Standart,

Otel Tipi: Otel,

Konaklama Şekli: Tam Pansiyon,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Duş / Wc, Tv, Minibar, Saç Kurutma Makinesi, Merkezi Klima, Müzik Yayını,

Öne Çıkan Özellikleri: Kongre / Toplantı, Kayak, Aile, Doğa,

Rekreasyon ve Spor: Kayak,

Servisler: 24 Saat Oda Servisi,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran,

Genel Özellikler: Lobi,




Kervansaray Otel - Uludağ / Bursa


Oda Görünümleri: Otel Kervansaray Uludağ 169 oda 510 yatak kapasiteli,10 suit Oda ve 159 double odası, Dağ manzarası olan Otelin Oda Özellikleri, Minibar, Uydu Yayınlı Tv, Direkt Telefon, Oda Banyoları / Küvet / Duş, Wc, Saç Kurutma Makinası, Merkezi Isıtma, Ücretsiz Kasa, banyoda telefon olarak dizayn edilmiştir.

Spor ve Rekreasyon: Otel Kervansaray Kapalı Yüzme Havuzu, Masa Tenisi, Bilardo, Fitness Center, Sauna, Kayak Ekipmanları, Kayak Dersi, Kar Motoru, Snowboard, Çocuk Oyun Odası, Oyun Odası olup en iyi hizmeti vermektedir.

Genel Özellikler: Kervansaray Otel'in konaklama şekli Tam Pansiyon Sistemiyle Hizmet vermektedir.Kervansaray Otel Konum Olarak, Uludağ Merkezde olup Bursaya 34 km, mesafade yer almaktadır.

Yeme ve İçme: Kervansaray Otel'in konaklama şekli Tam Pansiyon Sistemiyle Hizmet veren Otelin Roof Bar, Lobby Bar, Cafe Montana, Cafe pronto, Şömineli Salon, Cafe Kartal Yuvası, Sultan Bar ve Trucula Barda her türlü eğlenceye doyacak, Teras Restaurant ve Kapalı Ana Restaurantında sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve akşam yemeğini açık büfe servis olup Pronto ve Cafe Kartal Yuvasının hoş ortamında sıcak şarap ve mangalda sucuk keyfini kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Dünya Mutfağı ve Türk mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar sunmaktadır.

Toplantı ve Seminerler: Kervansaray Otel'de Toplantı ve Konferanslarınız için tam donanımlı olarak hazırlanmış 4 adet toplantı salonunda kürsü, telefon, fax, fotokopi, flipchart, kasetçalar, cd çalar, ayaklı mikrofon, yaka mikrofonu, ses kabini, tepegöz, bima, video, tv, perde mevcuttur. En büyük salonu 250 ve 150 kişiliktir.

Ulaşım: Kervansaray Otel Konum Olarak, Uludağ Merkezde olup Bursa'ya 34 km, mesafade yer almaktadır.

Servis ve Hizmetler: Kervansaray Otel Fotoğraf Servisi, Kuru Temizleme ve Ütü Servisi, 1100 MT Telesiyej, Butik, Çarşı, Hediyelik Eşya, Foto Shop gibi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Otel Özellikleri:

Konumu: Şehir,

Otel Kategorisi: Ekonomik, Lüks, Standart,

Otel Tipi: Otel,

Konaklama Şekli: Tam Pansiyon,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Küvetli Banyo, Duş / Wc, Uydu Tv, Minibar, Saç Kurutma Makinesi, Merkezi Isıtma,

Öne Çıkan Özellikleri: Kayak, Aile,

Rekreasyon ve Spor: Kapalı Havuz, Sauna, Masaj, Fitness Merkezi, Sağlık Merkezi, Çocuk Oyun Alanı, Tv Odası, Gece Klübü, Disco, Masa Tenisi, Bilardo, Kayak,

Servisler: İnternet, Kuru Temizleme, Çamaşır ve Ütü Servisi, Resepsiyonda Kasa,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran, Kafeterya, Bar,

Genel Özellikler: Lobi, Oyun Odası, Kapalı Havuz,


Fahri Otel - Uludağ / Bursa

Servis ve Hizmetler: Otel Fahri Telesiyej tesisin hemen yanındadır. 800 mt uzunluğunda orta derece zorlukta, diğer bütün pistlere kolay ulaşımlı bir kayak pisti bulunmaktadır. Telesiyej’in başlangıç ve bitiş noktalarında 2 cafe bulunmaktadır. Ayrıca buz paten pisti, sauna, masaj, fitness, gece kulübü, bar, bilardo, internet cafe, çocuk oyun odası, 200 kişilik restaurant, toplantı odası ve tv odası bulunmaktadır. Fahri Otel'in merkezi ısıtma, bahçe, tv salonu, oyun odalı, business merkez, çamaşırhane, ütü servisi, resepsiyonda kasa, market, hediyelik eşya, 24 saat oda servisi, jeneratör, ücretsiz otopark hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Oda Görünümleri: Otel Fahri 70 odaya sahip olup (5 suit, 65 standart oda) ve 200 yatak kapasitelidir. Standart odalar 4 kişilik olarak düzenlenmiş olup, odalar dağ ve orman manzaralıdır. Tüm odalarda minibar, internet, uydu tv, telefon, kasa, saç kurutma makinası, duş ve wc bulunmaktadır.

Yeme ve İçme: Fahri Otel'in konaklama şekli tam pansiyon, kafeterya, lobi bar 1 alakart restoran, 1 açık büfe restoran, 1 açık restoran 80 kişilik, 2 kapalı restoran 200 kişilik olup dünya mutfağı ve türk mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar sunmaktadır.Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeklerinizi manzaralı restaurantda açık büfe olarak servis edilir. Çay saatinde sıcak içecekler, pasta ve kek servisi yapılmaktadır. Kayak pistinde bulunan cafede ve restauranta ala carte yemek imkânı sunmaktadır. Lobby’de bulunan bar ve “FahreNight” gece kulübünde birbirinden değişik kokteylleri deneyebilirsiniz.

Toplantı ve Seminerler: Fahri Otel'de semineri ve konferanslar için hazırlanmış tam donanımlı 1 adet toplantı salonunda tepegöz, perde, beyaz tahta, slayt projektör, flipchart, projeksiyon, ses sistemi, mikrofon, video player, dvd player, televizyon, ışık sistemi mevcut olup, En büyük salon kapasitesi 200 kişiliktir.

Spor ve Rekreasyon: Fahri Otel sauna, masaj, jakuzi, solaryum, fitness merkezi, gece klübü, trekking, buz pateni, kayak pti, kış sporları gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Ulaşım: Fahri Otel konum Olarak, Uludağ 1 kısımda, Bursa 35 km, İstanbul Atatürk Havaalanı 215 km, mesafade yer almaktadır.

Genel Özellikler: 1966 yılında kurulan Otel Fahri yenilenmiş konforlu odaları, sıcak atmosferi, güler yüzlü ve deneyimli personeli sizleri evinizdeki kadar rahat hissetmenizi ve otelden güzel anılarla ayrılmanızı sağlar.

Otel Özellikleri:

Konumu: Dağ,

Otel Kategorisi: Ekonomik, Lüks, Standart,

Otel Tipi: Otel,

Konaklama Şekli: Tam Pansiyon,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Duş / Wc, Uydu Tv, Minibar, Oda İçinde Kasa, Saç Kurutma Makinesi, Merkezi Isıtma,

Öne Çıkan Özellikleri: Kongre / Toplantı, Kayak, Aile, Doğa,

Rekreasyon ve Spor: Sauna, Masaj, Jakuzi, Fitness Merkezi, Çocuk Oyun Alanı, Tv Odası, Gece Klübü, Bilardo,

Servisler: 24 Saat Oda Servisi, İş Merkezi, İnternet, Açık Otopark, Çamaşır ve Ütü Servisi, Resepsiyonda Kasa, Jeneratör,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran, Kafeterya,

Genel Özellikler: Lobi, Bahçe, Tv Odası,




Kar Otel - Uludağ / Bursa


Toplantı ve Seminerler: Uludağ Kar Otel'de senineri ve konferanslar için hazırlanmış tam donanımlı 1 adet toplantı salonunda tepegöz, perde, beyaz tahta, slayt projektör, flipchart, projeksiyon, ses sistemi, mikrofon, video player, dvd player, televizyon, ışık sistemi mevcut olup, En büyük salon kapasitesi 100 Kişilikdir.

Oda Görünümleri: Otel Kar Uludağ 67 Toplam Odalı, 188 Toplam yatak kapasiteli, 5 suit Odalı, 62 Standart oda ve Dağ manzarası olan Otelin Oda Özellikleri, direk telefon, televizyon, kablo tv, uydu tv, duş, wc, banyoda telefon olarak dizayn edilmiştir.

Genel Özellikler: Kar Otel, Marmara Bölgesi'nin en yüksek dağı ve kayak turizminin kalbinin attığı yerde sizler için hizmet vermektedir, Uludağ'ın etekerinde rüya gibi sakin ve huzurlu bir tatil için Kar Otel iyi bir tercih olacaktır.

Yeme ve İçme: Kar Otel'in çalışma sistemi, oda kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon, kahvaltı salonu, kar bar. 1 açık büfe kapalı restoran 200 Kişilik Dünya Mutfağı ve Türk mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar sunmaktadır.

Servis ve Hizmetler: Kar Otel'in merkezi ısıtma, tv köşesi, oyun Odalı, internet bağlantısı, resepsiyonda kasa, jeneratör, ucretsiz otopark gibi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Spor ve Rekreasyon: Kar Otel sauna, masa tenisi, bilardo, Disko, jogging, kayak pti, kış sporları, doğa sporları gibi aktiviteleri yapabilirsiniz.

Ulaşım: Kar Otel konum Olarak, kış sporları merkezi Uludağda olup Bursa 35 km, İstanbul 235 km, mesafade yer almaktadır.

TÜRRKİYEDEKİ TÜM KAYAK MERKEZLERİ ADRES VE TELEFON BİLGİLERİ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109