TATİLCİLER ABANTDA MAHSUR KALDI

Turlarla Abant'a gelmek için yola çıkan tatilciler yollarda kaldı Türkiye'nin cennet mekanı Abant'ta hafta sonu adeta insan seli yaşanırken, turlarla Abant'a gelmek için yola çıkan tatilciler yollarda kaldı

TATİLCİLER ABANTDA MAHSUR KALDI

Kar yağışının etkili olduğu Abant Tabiat Parkı, uzun bir aradan sonra ilk kez kalabalık bir hafta sonu geçirdi. Beyaz örtünün muhteşem görüntüler ortaya çıkardığı Abant'ta tatilci akını yaşandı. Yurdun çeşitli bölgelerinden gelen yüzlerce tatilci doğa harikası mekanda karın keyfini çıkardı. Kimileri muhteşem manzarayı görüntülemeye çalışırken, kimileri de mangalda sucuk keyfi yaptı. Kar yağışı en çok da çocukları sevindirdi. Minik tatilciler şamyellerle kayak yaparak tatilin keyfini çıkardı. Abant Gölü de karla birlikte güzel görüntülerini bir kez daha ortaya çıkardı. Göl çevresinde yürüyüş yapanlar doğayı ve gölü fotoğraflayarak hatıra fotoğrafı çekti.

Tatilcilerin hafta sonu tatili için tercih ettiği Abant'a ulaşım sırasında kazalar da yaşandı. Tur otobüsleri Mudurnu'dan Abant'a bağlanan yolda kayarak yoldan çıktı. Yüzlerce tatilci otobüslerinden inip yürüyerek otellerine ulaşmaya çalıştı. Yollarda kalan tatilcileri otellerin servisleri taşıdı.

KAYAK MERKEZLERİ, ADRES TELEFONLARI, OTELLERİ İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109