EMITT’TE ERCİYES KAYAK MERKEZİNE YOĞUN İLGİ

Erciyes Kayak Merkezi 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtıldı.

EMITT’TE ERCİYES KAYAK MERKEZİNE YOĞUN İLGİ
 EMITT’TE ERCİYES KAYAK MERKEZİNE YOĞUN İLGİ
Erciyes Kayak Merkezi 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile dünyanın önemli kış turizm merkezlerinden biri haline gelen Erciyes, tesislerin büyük ölçüde tamamlanması, konaklama tesislerinin de bir bir hizmete açılmasıyla birlikte tanıtılmaya devam ediyor.

Alpler standardında en yeni liftleri ve teknik imkanlarıyla Türkiye’nin en gelişmiş kayak merkezi olan Erciyes’te EMITT’teki yerini aldı.

80 ülkeden 5 bin firma ve markayı buluşturan fuarda, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes Master Planı ile yapılan yatırımlar, son teknoloji ile donatılan tesisler, toz karı ile ünlü pistler, tüm dünyanın her yerinden en kolay ulaşım kolaylığı, Kapadokya ile olan yakınlığı ve bununun gibi çok detaylı bilgiler ziyaretçilere tanıtıldı.

Açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı'nın yaptığı EMITT'te, Türkiye’nin en gelişmiş Kayak ve Kış sporları merkezi Erciyes standı büyük bir ilgiyle karşılandı.
Erciyes standında gondol üzerinde yapay kar yağdırılası ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar bu fırsatı kaçırmayıp fotoğraf çekinmeyi ihmal etmedi. Stantta renkli görüntüler yansıdı.

Büyük ilgi gören ve ziyaretçi akınına uğrayan Erciyes standını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş eşi ile birlikte ziyaret etti. Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı, standı ziyaret eden Topbaş çiftine Erciyes'teki tesisleşme ve turizm faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Fuarda yoğun ilgi gördüklerini belirten Dr. Murat Cahid Cıngı, "Fuar'ın ilk gününden itibaren tur operatörleri, sektör temsilcileri, ziyaretçilere ve kış sporları tutkunları, Erciyes'e büyük ilgi gösteriyor. Standımız fuarın odak noktalarından birisi haline geldi. Çok sayıda insanı ağırlayarak Erciyes kayak ve kış sporları merkezindeki imkanları, turizm faaliyetlerini, tesisler hakkında bilgiler veriyoruz. Gördüğümüz ilgi bizi son derece memnun ediyor” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109