KARTALLILARDAN KÖYLÜ PAZARINA YOĞUN İLGİ

Kartal'da her Perşembe vatandaşlara, mevsimlik sebze, meyve organik ürünler sunan Köylü Pazarı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

KARTALLILARDAN  KÖYLÜ PAZARINA YOĞUN İLGİ
KARTALLILARDAN  KÖYLÜ PAZARINA YOĞUN İLGİ

Kartal'da her Perşembe vatandaşlara, mevsimlik sebze, meyve organik ürünler sunan Köylü Pazarı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Kartal Belediyesi ve NAR Toplumsal Güç Derneği işbirliği ile üretici ve tüketiciyi aracısız aynı çatı altında buluşturan ve her Perşembe vatandaşlara, mevsimlik sebze, meyve, tereyağı, peynir ve kuru fasulye gibi ürünler sunan Üretici Köylü Pazarı, Kartallı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Vatandaşlar, köylerde ürettikleri yoğurt, süt, peynir, tereyağı, domates, biber, yeşil fasulye, kuru fasulye, sebze ve meyve gibi ürünlerini Perşembe günleri Kartal Belediyesi Ekolojik Pazar Alanı’nda satışa sunuyor.
Pazarda satış yapan köylü üreticiler, vatandaşın organik ürünlere daha fazla ilgi gösterdiğini belirterek, "Köyümüzde yetiştirdiğimiz ürünleri, Kartal Belediyesi’nin sağlamış olduğu pazar alanında her Perşembe satıyoruz. Ürünlerimizde hiçbir katkı maddesi bulunmadığı için vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor." dedi.

Pazardan alışveriş yapanlar da köylü pazarında satılan ürünlerin fiyatının uygun olduğunu ve köylerde üretildiği için daha doğal bulduklarını söyledi. Buradan aldıkları ürünlerin tadının ve kokusunun daha güzel olduğunu söyleyerek, "Köylerde üretilen ürünlerle serada üretilen ürünler arasında dağlar kadar fark var. Buradaki ürünlerin tadı, kokusu, lezzeti daha güzel. Bu imkanı bize sunduğu için pazarın kurulmasını sağlayan Sayın Başkan Altınok Öz’e teşekkür ediyoruz.” dediler.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2015, 18:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER