Sakarya'da 4.5 büyüklüğünde Korkutan deprem

Sakarya'nın Geyve ilçesinin Taşoluk köyünde, 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul'da da hissedildi.

Sakarya'da  4.5 büyüklüğünde Korkutan deprem
Sakarya'da  4.5 büyüklüğünde Korkutan deprem

Sakarya'nın Geyve ilçesinin Taşoluk köyünde, 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul'da da hissedildi. Sakarya'nın Geyve ilçesi Taşoluk Mahallesi merkezli, yerin 7.6 kilometre altında 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Saat 20.11'de Geyve ilçesi merkezli meydana gelen deprem, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Ulusal Deprem İzleme Merkezi (UDIM) kayıtlarına, 7.6 kilometre derinliğinde ve 4.5 büyüklüğünde olarak geçti. Depremi hisseden vatandaşlar büyük bir panikle evlerini boşalttı.

GEYVE KAYMAKAMI İDRİS AKBIYIK: “CAN VE MAL KAYBIMIZ YOK”

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, depremde can ve mal kaybının yaşanmadığını söyledi.

Saat 20.11’de Geyve ilçesi Taşoluk Mahallesi merkezli, yerin 7 kilometre altında meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem, İstanbul başta olmak üzere Bilecik ve ilçelerde de hissedildi. Depremi hisseden vatandaşlar bir anlık panikle sokağa dökülürken, depremin merkezi olan Taşoluk Mahallesi’nde can ve mal kaybı yaşanmadı. Konuyla alakalı olarak konuşan Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, “Depremde ilçemizde oluşan herhangi can ve mal kaybı olmadı. Tabi vatandaşlarımız depremi hissettikleri anda evlerinden çıkmış. Ancak şu anda ilçemizde herhangi panik havası yok” dedi.

DEPREM MÜHENDİSLİĞİ İÇİN TIKLA


ASTRONOMİ İÇİN TIKLA


METOROLOJİ İÇİN TIKLA


JOOFİZİK İÇİN TIKLA


AFET HAZIRLIK EĞİTİM BİRİMİ İÇİN TIKLA


Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2014, 23:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER