‘’ Bebekler Ağlarken Biz Uyuyamayız’’

GAZİKENT ÜNİVERSİTESİ ve GAZİANTEP EĞİTİM ve HİZMET VAKFI Van ve çevresindeki deprem felaketine duyarsız kalmadı.GAZİKENT ÜNİVERSİTESİ rektörü Prof.Dr. İbrahim ÖZDEMİR üniversitemizin Müfendislik Fakültesi,İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlileri, Öğrencileri ve GAZİANTEP HİZMET ve EĞİTİM VAKFI Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Asım ÖZSÖYELER ve Mütevelli Heyeti büyük bir şevkle kampanyaya katıldılar.

‘’ Bebekler Ağlarken Biz Uyuyamayız’’
Depremle sarsılan ve insanlık dramının yaşandığı Van için GAZİKENT ÜNİVERSİTESİ, Fakülte Dekanları, Öğretim Görevlileri, GAZİANTEP HİZMET ve EĞİTİM Vakfida  da seferber oldu. Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye yardım gitmeye devam ediyor.Gazikent Üniversitesi ile Gaziantep Hizmet ve Eğitim Vakfı da depremzedeler için 'Bebekler Ağlarken Biz Uyuyamayız' sloganıyla kampanya başlattı.

 GAZİKENT ÜNİVERSİTESİ Rektörü Prof.Dr.İbrahim ÖZDEMİR Van ve çevresinde meydana gelen deprem dolayısıyla düzenlenen yardım kampanyasına dikkat çekti. Türkiye'nin tarihten gelen en önemli olgusunun Osmalı İmparatorluğu zamanından kalma Vakıf Kültürü içindeki muhtaç insanlara yardım olgusunun günümüze kadar gelmesidir dedi.Özdemir,  ülkemizi her tabi felaketlerden ve ekonomik krizlerden sonra, Ülkemizi ayakta tutan, toplumsal ve sosyal patlamaları engelleyen, tarihten günümüze kadar gelen bu Vakıf kültürü olduğuna dikkat çekti. "Belkide Türkiye'yi başka ülkelerden ayıran en önemli unsur  dayanışma duygumuzdur dedi. Daha önce yapılan bu tür kampanyalardan milletimiz her zaman başarılı çıkmıştır.Bu tür kampanyalar millet olduğumuzu gösteren en önemli şeylerdir" diye konuştu.

Gaziantep Hizmet ve Eğitim Vakfı  Bakanı Mustafa Asım ÖZSÖYLER ise ‘’Deprem insanın başına gelecek büyük felaketlerden biridir.Bu tür felaketlerin hayatın bir geçegi olduğunu ifade eden ÖZSÖYLER Allah kimsenin başına bu tür felaketleri tekrar vermesin ‘’ dedi.Hala depremden sonra enkaz altında kurtarılmayı bekleyen insanların olabileceğini ifade eden Özsöyler  bizim şu an birinci görevimiz elimizden geldiği kadar bölgeye kış şartlarında kulanılabilecek.Battaniye,Çadır, kışlık giyecek, eldiven ve şapka gibi malzemeler konusunda çalışmaya başladıklarını ifade etti.

Rektör Prof.Dr İbrahim ÖZDEMİR ve Gaziantep Hizmet ve Eğitim Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Asım ÖZSÖYLER  nakit yardım yapacakların nakit yardımlarını Kızılay’ın hesap numarasına yatırmalarını önerdi.

Özdemir, herkesi düzenledikleri kampanyaya çagırdı. Herkes elinden ne geliyor ise ufak buyuk demeden bu kampanyaya iştirak etmesini istedi.’’Bu tür kampanyalar bize bir insan olduğumuzu,millet olduğumuzu gösteren en önemli şeylerdir ded.Bugün Van’da ve çevresinde meydana gelen bu acıyı paylaşma ve bizi bir arada tutan unsurları bir daha düşünmeliyiz dedi’’

GAZİKENT UNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİ,ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ, VAKIF MÜTEVELLİ HEYETİ KAMPANYA İÇİN SEFERBER OLDU

Üniversite Öğretim Üyeleri, öğrenciler, Gaziantep Hizmet ve Eğitim Vakfı ve mütevelli heyeti  'Bebekler Ağlarken Biz Uyuyamayız' isimli kampanya için büyük heyacanla çalışacaklarını ifade ettiler. Van'da yaşanan deprem felaketi karşısında duyarsız kalınamayacağını vurgulayan öğrenciler Gaziantep içine herkesi bu kampanyaya katılmaya davet etti.
Kampanya kapsamında toplanacak yardımların GAZİKENT ÜNİVERSİTESİ, Fakülte ve Y.O. sekreterliklerine 28.Ekim.2011 tarihine ve saat 10.00 a  kadar teslim edilip yapılacak.sayım ve tutanaktan sonra depremmin olduğu Van Bölgesine gönderileceği belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109