KOÇTAŞ’TA ‘İNDİRİMİN KRALI’ DEVAM EDİYOR

KOÇTAŞ’TA ‘İNDİRİMİN KRALI’ DEVAM EDİYOR Koçtaş’ın stoklarla sınırlı olan ‘İndirimin Kralı’ kampanyasında mutfaktan banyoya, bahçeden ev aletlerine kadar pek çok kategoride en kral indirimler devam ediyor.

KOÇTAŞ’TA ‘İNDİRİMİN KRALI’ DEVAM EDİYOR
 KOÇTAŞ’TA ‘İNDİRİMİN KRALI’ DEVAM EDİYOR

Koçtaş’ın stoklarla sınırlı olan ‘İndirimin Kralı’ kampanyasında mutfaktan banyoya, bahçeden ev aletlerine kadar pek çok kategoride en kral indirimler devam ediyor. Koçtaş’ın sunduğu %60’a varan kaçırılmayacak indirim fırsatları bahçe ve balkonlarını güzelleştirmek isteyenleri bekliyor.

Evini güzelleştirmek isteyenlerin ilk adresi olan Koçtaş’ta, Mayıs ayına özel en kral indirimler devam ediyor. 31 Mayıs’a kadar Koçtaş mağazalarını ziyaret edenler; aralarında banyo, mutfak, mobilya, ev aletleri ve bahçenin de olduğu yüzlerce üründe %60’a varan geleneksel Mayıs indiriminden yararlanabilecek.

Havaların iyiden iyiye ısındığı şu günlerde bahçe ve balkonlarınız için aradığınız tüm ürünler en avantajlı indirimlerle Koçtaş’ta sizleri bekliyor. Koçtaş’ın düzenlediği ‘İndirimin Kralı’ kampanyasında sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmeniz için Veranda oturma seti 599 TL yerine 399 TL’ye, mangal severler için Blooma Longley kömürlü mangal 199,90 yerine 129,90’ye satışa sunuluyor. Misinalı çim kesme hediyeli MAC Allister çim biçme makinesi 399,90 TL’den, Metal salıncak 249,90 TL’den başlayan fiyatlarıyla bahçelerini yaz aylarına hazırlamak isteyenleri bekliyor.

Bahçe ve balkonlarını güzelleştirmek ve yaz aylarının keyfini çıkarmak isteyenler en yakın Koçtaş mağazasını ya da koctas.com.tr internet mağazasını ziyaret edebilir.

KOÇTAŞ TÜM ŞUBELERİNİN ADRES VE TELEFON NUMARALARI

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER