YENİ SALI PAZARI ÇOK FARKLI

YENİ SALI PAZARI ÇOK FARKLI

YENİ SALI PAZARI ÇOK FARKLI
Yeni Salı Pazarı'nda İstanbullular'ı müşteri temsilciliğinden Güvenlik Timleri'ne, kıyafet kabinlerinden ücretsiz servise kadar farklı yenilikler bekliyor

İspark'ın işletmesini üstlendiği Yeni Salı Pazarı'nda İstanbullular'ı müşteri temsilciliğinden Güvenlik Timleri'ne, kıyafet kabinlerinden ücretsiz servise kadar farklı yenilikler bekliyor.

İSTANBUL'U değnekçilerden kurtaran İspark, şimdi de semt pazarlarında hizmet veriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılarak, işletmesi İspark'a devredilen Hasanpaşa'daki yeni Salı Pazarı, otopark hizmetinden çay bahçesine, kabinden, tartıya kadar halkın her türlü ihtiyacına cevap veriyor. Sokak aralarında kurulan, denetim den uzak pazarcılık anlayışını değiştiren İspark, kent dokusuyla uyumlu modern pazarı İstanbullular'ın hizmete sundu.

ÜCRETSİZ SERVİS BEKLİYOR

İspark'ın, işletmeciliğini üstlendiği, modern alt yapı ve güvenlik sistemlerinin yer aldığı Yeni Salı Pazarı'na vatandaşların ilgisi her geçen gün artarak sürüyor. Yenilenen yüzüyle modern bir görünüme sahip olan pazarda, müşteri temsilciliğinden özel güvenlik timlerine, kıyafet deneme kabinlerinden ücretsiz ring servislerine kadar birçok yenilik İstanbullular için hizmet veriyor. İspark personelinin yanı sıra İBB Zabıta Karakolu, Polis noktası, Sivil Pazar Asayiş Timleri vatandaşların güvenlik ve huzuru için görev yapıyor. Kamera ile kontrollerin de sağlandığı pazar alanında; 500 araçlık müşteri otoparkı, büfe ve kafetarya hizmeti, özel güvenlik görevlileri ile Kadıköy eski Salı Pazarı ile yeni pazar arasında ücretsiz ring hizmeti veren servisler de yer alıyor. İspark Genel Müdürü Kadir Gurbetci "Çağdaş hizmet anlayışını benimseyen şirketimiz, vatandaşlara daha kaliteli pazar hizmeti sunmayı hedefliyor. Yeni Salı Pazarı'nda vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde alışveriş yapabilmeleri için yapılan denetimleriyle İBB Zabıta birimleri, Polis Asayiş timleri ve Anadolu Yakası Umum Seyyar ve Pazarcılar Odası yönetimine de teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

ŞİKAYET ANINDA DEĞERLENDİRİLİYOR

Yeni Salı Pazarı'na gelen halkın öneri, talep ve şikâyetleri müşteri temsilcileri tarafından anında değerlendirilerek yetkililerle irtibata geçilerek çözüme kavuşturuluyor. İstanbullular'ın semt pazarından aldıkları ürünlerin miktarlarını elektronik hassas tartılarla kontrol edebildiği pazarda, bayanlar ve erkekler için hazırlanan kıyafet deneme kabinleri ayrı bir rahatlık sunuyor. Açıldığı günden itibaren Salı Pazarı'na yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, çağdaş bir alt yapıya kavuşan pazar yerindeki hizmetten memnun. Alt yapısı tamamlanan otopark ihtiyacı karşılanan, çevre düzenlemesi yapılan D- 100 Karayolu'na yakınlığı dolayısıyla ulaşım açısından elverişli olan yeni pazar yeri, yaklaşık 40 bin metrekarelik bir alanda İstanbululular'a hizmet veriyor. İspark, 2010 yılı içinde Ulus Sosyete Pazarı'nı da Beşiktaş'taki yeni yerinde hizmete açmıştı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109