KADIKÖY’DE DOYA DOYA SANAT

KADIKÖY’DE DOYA DOYA SANAT

KADIKÖY’DE DOYA DOYA SANAT
KADIKÖY’DE DOYA DOYA SANAT…Kadıköy’de Sanat Sokağa Taştı

Kadıköy Belediyesi’nin her yıl yaz aylarında düzenlediği “Doya Doya Sanat” günlerinden ikisi Kadıköy’ün farklı 5 mavi noktasında gerçekleşti.

Kadıköylüler Cumartesi günü Fenerbahçe Parkı’nda Little Band, Koşuyolu Parkı’nda Elim Sende Kukla Tiyatrosu, Bağdat Caddesi’nde Grup Geziver gruplarını coşkuyla dinlediler. Pazar günü ise Moda Parkı’nda Trio Amor, Bağdat Caddesi’nde Little Band, Özgürlük Parkı’nda da Pandomim Trio gösteri yapıldı. Gösteriler parklardaki çocukların ilgi odağı oldu.  Parklarda Doya Doya Sanat etkinliklerini gören halk yoğun ilgiyle, çocuklarda neşeyle etkinlikleri izlediler. Müziğin ritmiyle dans eden çiftler, eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Yoğun ilgi gören gruplar 28 Ağustos tarihlerine kadar devam edecek etkinlikler 13 ayrı Mavi Noktada Kadıköylülerle sanatı bir araya getirecek. Bu yaz Kadıköy’ün sokaklarında, caddelerinde, parklarında farklı sanat etkinliklerine, her an bir konsere, bir tiyatro oyununa, pantomim sanatçılarına rastlayabilirsiniz.
Altı farklı sanatçı grubu, Bağdat Caddesi, Bahariye Caddesi, Çınar Parkı, Fenerbahçe Parkı, Kalamış Parkı, Koşuyolu Mahalle evi Parkı, Koşuyolu Parkı, Kriton Curi Parkı, Moda Parkı, Noter Sokak, Özgürlük Parkı, Tarihi Çarşı ve Zübeyde Hanım Parkı’nda bulunan mavi noktalarda Kadıköylülerle buluşuyorlar. Cumartesi ve Pazar günleri yapılan tüm “Doya Doya Sanat” etkinlikler saat 19.00’da başlıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109