Kadıköy Belediyesi 10. Çocuk Tiyatro Festivali Başladı

Kadıköy Belediyesi 10. Çocuk Tiyatro Festivali Başladı

Kadıköy Belediyesi 10. Çocuk Tiyatro Festivali Başladı
Miniklerin Tiyatro keyfi…Geleneksel olarak her yıl aralıksız olarak düzenlenen Çocuk Tiyatro Festivali’ne Kadıköylü miniklerin ilgisi büyük. Çocukları ile birlikte tiyatro seyretmek isteyenler 1 Temmuzdan itibaren her akşam Özgürlük Parkı’nda kuyruklar oluşturuyorlar.

Kadıköy Belediyesi 10. Çocuk Tiyatro Festivali tüm coşkusu ile devam ediyor. 1 Temmuzda başlayan tiyatro festivalini izlemek için Kadıköylüler saatler öncesinden Özgürlük Parkı’na gelip kuyruk oluşturdular. 1500 kişilik amfi tiyatroyu saatler öncesinden dolduran minikleri kapıda rengârenk kostümleri ile masal karakterleri karşıladı miniklere yıldız şeklinde kurabiyeler verdiler. Elbette ki festivalin yaratıcılarından Kadıköy Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğünde görevli tiyatrocu Bülent Çakırer namı diğer ''miniklerin Bülent abisi'', yıldız şeklindeki kırmızı gözlüğü, palyaço burnu, renkli kıyafeti ve en şirin haliyle karşıladı onları.
Festivalin ilk gününde Minikler, kuşlar gibi cıvıldayarak, büyüklerinin ellerinden tutup doldurdular tiyatroyu. Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk de miniklerin heyecanına ortak olmak için oradaydı. Özel çocuk tiyatrolarının sezon boyunca kapalı salonlarında oynadıkları oyunları açık havada izleme keyfini yaşayan çocuklar kadar ailelerde festivale büyük ilgi gösterdi.

Yaz akşamlarında miniklere tiyatro keyfi yaşatan festivalde 10 gün boyunca her akşam farklı bir çocuk oyunu ücretsiz olarak tiyatro severlere gösteriliyor.

 Kadıköy Belediyesi Özgürlük Parkı'nda her akşam saat 21.00 de başlayan oyunları isteyen herkes ücretsiz olarak izleyebiliyor.

PROGRAM
5 Temmuz 2011 Salı- TİYATRO AKKAŞ- SABIRSIZ ROZALİ (3 Yaş üzeri)
6 Temmuz 2011 Çarşamba- TİYATRO ALKIŞ- OYUNCAKLAR (3 Yaş Üzeri)
7 Temmuz 2011 Perşembe- TİYATRO ÇİSENTİ- RENKLER CUMHURİYETİ (5 Yaş üzeri)
8 Temmuz 2011 Cuma- SARIYER SANAT TİYATROSU-ÇİZMELİ KEDİ (3 Yaş üzeri)
9 Temmuz 2011 Cumartesi- TİYATRO YENİDEN- DÜNYAYI KURTARAN ÇOCUK ( 3 Yaş üzeri)
10 Temmuz 2011 Pazar- TİYATRO MİE- FARELİ KÖYÜN KAVALCISI (3 Yaş üzeri)                                   




                                                                                                



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109