BAĞDAT CADDESİNDE KOKTEYL FESTİVALİ BAŞLIYOR

BAĞDAT CADDESİNDE KOKTEYL FESTİVALİ BAŞLIYOR

BAĞDAT CADDESİNDE KOKTEYL FESTİVALİ BAŞLIYOR
Kokteyl festivali Mix Mondial, birbirinden lezzetli ve renkli kokteyller ile Bağdat Caddesi’nde başlıyor. Kadıköy Belediyesi'nin de desteklediği ve 30 Haziran'a dek sürecek festival kapsamında sanatsal aktiviteler de gerçekleştirilecek.
              
Birbirinden farklı lezzetler, aroma ve renkler Mix Mondial ile İstanbul’da buluşacak. Bu sene ilk kez düzenlenecek olan kokteyl festivali Mix Mondial, 16-30 Haziran tarihleri arasında Anadolu Yakası’nda Bağdat Caddesi, Avrupa Yakası’nda ise Tomtom Sokak, Galata ve Cihangir’deki restoran, cafe ve barlarda özel paketler ile avantajlı kokteyl alternatifleri sunuyor.

Binboa Vodka’nın ana sponsorluğunda ve Bağdat Caddesi’nde Kadıköy Belediyesi işbirliği ile Dude Table organizasyonuyla hayata geçirilen Mix Mondial, “Şehrin renkleri bardağınızda” sloganını taşıyor. Şehir hayatı ile eğlence yaşamına yepyeni bir canlılık getirip, kokteyllerin, aromaların ve renklerin evrensel dilini sunuyor, votka ile yemeklerin bilinmeyen beraberliklerinin inceliklerini öğretiyor. Tam 2 hafta boyunca kokteyllerin canlı ve renkli dünyasının kapılarını ardına kadar açacak olan Mix Mondial ile akşamüstü iş çıkış saatleri,  birbirinden leziz çeşitleriyle farklı konseptlerde hazırlanacak kokteyller ile dolarken; her semt kendi karakterine uygun renklere bürünecek. Mix Mondial’de, deneysel kokteyl atölyelerinden likör yapım atölyelerine, parti ve Happy Hour’lardan fotoğraf sergilerine, ünlü tasarımcıların çalışmalarından vitrinlerde değişik shaker tasarımı sunumlarına kadar pek çok farklı etkinliği de yapılacak.  Etkinlikler kapsamında dünyaca ünlü miksolog Chris Hoy tarafından Miksoloji Atölyesi yapılacak, Türkiye’nin ilk ve tek kadın votka şefi Arzu Gürdamar özel menüler sunacak, Didem Aras'ın “Sanat Kapaklarda” ve Yusuf Şahinler'in “Renkler Bardağın İçinde” isimli sergileri açılacak.
        
Mix Mondial noktalarında 17: 00-23:00 saatleri arasında Mixmondial özel kokteylleri olacak, kokteyller, shotlar ve sürahiler özel fiyatlar ile sunulacak. Bağdat Caddesi’ndeki adresleri şöyle: Hayal kahvesi CKM, Hayal Kahvesi Cadde, Bistro 33, Bi Buçuk, Oben Şarap Evi, Saloon, Mirror, Cadde Cafe, Caddebostan Benzin, Suadiye Benzin, Barkod, Bigger, Palma d’oro, Happy Moons, Barlar Sokağı ve Caddebostan’da Chicken Last Stop, Dinette, Bowbells, Yer Fıstığı, Zanzibar, Kalamış’ta Divan Brasserie Kalamış.


2011 HAC SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2011 HAC SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109