Sahrayıcedit'te Sıcak Yemek Dağıtımı Yapıldı

Lions 118-Y Yönetim Çevresi 11. Bölge kulüpleri Sahrayıcedit'te yemek dağıttı.

Sahrayıcedit'te Sıcak Yemek Dağıtımı Yapıldı
 Sahrayıcedit'te Sıcak Yemek Dağıtımı Yapıldı
Lions 118-Y Yönetim Çevresi 11. Bölge kulüpleri Sahrayıcedit'te yemek dağıttı.

Lionlar Aralık ve Ocak Aylarında ihtiyaç sahibi ailelere yemek dağıtımı etkinliği gerçekleştirirler. Uluslar arası Lions dernekleri 118-Y İstanbul Anadolu Yakası Yönetim Çevresi Federasyonu’na bağlı kulüpler de her yıl bu aktiviteler için çalışırlar. 118-Y Yönetim Çevresi 11. Bölge Kulüpleri Genel Yönetmen Lion İsmet Özer Balta’nın izinleri, Kesim Başkanı Lion Ertuğrul Yıldız'ın destekleri ile Bölge Başkanı Lion Ayşecan Oğralı önderliğinde Batı Ataşehir (Başkan Murat Kalkan), Heybeliada Lions (Başkan Yiğit Uzunhasan) Suafiye Park Lios (Başkan Gürcan Güler), Zeugma Lions (Başkan Ümran Gültekin), İstanbul Heybeliada Leo (Başkan İlayda Şık), Zeugma Leo (Başkan Gaye Varol) ve üyeleri ile maddi manevi güçlerini bir araya getirerek Sahrayıcedit Mahallesi Muhtarı Seval ÖZKAN ile 23 Nisan Parkı'nda buluştular ve muhtarlıkça tespit edilen yaklaşık 300 ihtiyaç sahibine yemek dağıtımı organize ettiler.

Organizasyona İstanbul 2. bölge geçmiş dönem milletvekili, deprem bilimci Prof. Dr. Haluk Eyidoğan da katıldı.

Lion Ayşecan OĞRALI "Yardıma eğilmedikçe kimse dik duramaz felsefesiyle, bizlerden daha az şanslı olanlara el uzatmak prensibi ile bugün Muhtarlığımızla birlikte Lionsun bu uygulamasının daha uzun yıllar işbirliği destek ve dayanışma halinde sürmesi umuduyla…" dedi.

Muhtar Seval ÖZKAN "Mahallemizde Muhtarlığımızın bulunduğu 23 Nisan Parkında bu soğuk kış gününde ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtımı yapılması güzel bir etkinlik. Mahallemizdeki yardımlaşma ve dayanışma duygularını geliştiren her türlü etkinliğe katkı sunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Biz büyük bir aileyiz ve paylaştıkça artan mutluluk duyuyoruz. Bu organizasyonun yapılmasında öncülük eden başta mahalle sakinizm Ayşecan Oğralı olmak üzere maddi manevi destek veren katılan tüm lion ve leo dostlarımıza teşekkür ediyorum. Toplumsal faydası olan, sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın gelişmesini sağlayan bu tip etkinliklerimize yine sivil toplum kuruluşlarının desteği ile bundan sonra da devam edeceğiz. " dedi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar çok memnun olduklarını dile getirirlerken ayrıca bu tür etkinliklerin genellikle seçim zamanlarında yapıldığını söyleyerek seçim olmadan yapılan bu etkinliğin daha önemli oladuğunu ve şaşırdıklarını belirttiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER