Sahrayıcedit Mahallesi, Sokak Toplantıları Devam Ediyor

Sahrayıcedit Mahallesi Muhtarı tarafından mahalle sorunlarını görüşmek ve ortak çözümler üretebilmek amacıyla başlattılan, kar ve soğuk hava nedeniyle ara verilen sokak toplantıları devam ediyor.

Sahrayıcedit Mahallesi, Sokak Toplantıları Devam Ediyor
Sokak toplantısından önce toplantı davetini bizzat sokak sokak, bina bina dolaşarak yapan Muhtar Özkan, bu hafta Cebesoy, Çelik, Uçar, Umutlar, Adile Naşit, Taşlıyol, Sümbül, Hafız İmam, Aslan Kaplan Çıkmazı, Orta, Omca ve Osman Nuri Ergin Sokakları sakinleri ile buluşuyor. Hafta içinde yöneticilere toplantı davetini iletecek olan Muhtar Özkan, 18 Mart 2012 Pazar günü tüm vatandaşları toplantıya beklediğini belirtiyor.

Bundan sonra bir toplantının daha kaldığını o toplantıda tamamlandıktan sonra tüm sokak temsilcilerinin seçilmesinin tamamlanmış olacağını ve ardından Mahalle Meclisini toplayacaklarını belirten Muhtar Özkan, "vatandaşlarla birlikte çalışmanın verimliliği sonucunda mahallemiz kazanıyor" diyor.


Toplantıya Katılacak Sokaklar:

Cebesoy, Çelik, Uçar, Umutlar, Adile Naşit, Taşlıyol, Sümbül, Hafız İmam, Aslan Kaplan Çıkmazı, Orta, Omca ve Osman Nuri Ergin Sokakları 

 
Toplantı günü  : 18 Mart 2012 Pazar

Saati :  14:00-16:00
Yeri :      Şener Birsöz İlköğretim Okulu

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2012, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER