Recep Yılmaz: Dürüstlük ana hedefimiz olacak

Saadet Partisi Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Recep Yılmaz hedeflerini ve projelerini açıklayan bir toplantı düzenledi.

Recep Yılmaz: Dürüstlük ana hedefimiz olacak
Recep Yılmaz: Dürüstlük ana hedefimiz olacak

Saadet Partisi Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Recep Yılmaz hedeflerini ve projelerini açıklayan bir toplantı düzenledi.


22 Şubat Cuma akşamı Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya, partinin İstanbul İl Başkanı Dr Abdullah Sevim ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar da katıldı.

DÜRÜSTLÜK  OLMAZSA OLMAZIMIZ OLACAK

Kadıköy’ün önde gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve işadamlarından oluşan bir grubunda davetliler arasında yer aldığı buluşmada bir konuşma yapan Saadet Partisi Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Recep Yılmaz, “Kadıköy’ün yönetimine talibiz. Bu yolda önce dürüstlük diyoruz” dedi. Dürüstlük ve iyiniyetin herşeyden önce geldiğini dile getiren Recep Yılmaz, “Dürüstlüğün olmadığı hiçbir işin sonu hayırlı değildir. Bu nedenle ana hedefimiz, hatta olmazsa olmazımız olarak görüyoruz” dedi.

HER ANLAMDA ENERJİYE YÖNELECEĞİZ

Kadıköy’de belediye yönetimine gelmeleri durumunda içinde bulunduğumuz çağın enerji çağı olduğundan yola çıkarak her anlamda enerjiye yöneleceklerini de sözlerine ekleyen Recep Yılmaz, “Başta çalışanlarımız olmak üzere tüm Kadıköylülerin rahat ve huzurlu bir ortamda yaşam sürmelerini sağlamak için projeler hazırladık. Bunların başında Kadıköy’ü yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmek geliyor. Böylece Kadıköy daha temiz, daha ekonomik ve daha güvenli olacak” dedi.

GÜVENLİ BİR KADIKÖY YARATACAĞIZ

İnsan yaşamında güvenliğin en başta gelen unsurlardan biri olduğuna da değinen Recep Yılmaz, maalesef Kadıköy’ün bazı cadde ve sokaklarında yıllardan beri güvenlik sorunu yaşanmaktadır. Bu bölgeler çok net bilindiği halde bir türlü önlem alınamamıştır. Bizim yapacağımız öncelikli işlerden biride ilgili birimlerle yapacağımız ortak çalışmalar ile Kadıköy’ün her metrekaresinin tertemiz, güvenli ve huzurlu bir Kadıköy olması yolunda olacaktır” dedi.



İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER