KADIKÖY’DE ÇOCUK ŞENLİĞİ

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı tarafından Bostancı Sahilde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

KADIKÖY’DE ÇOCUK ŞENLİĞİ
KADIKÖY’DE ÇOCUK ŞENLİĞİ

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı tarafından Bostancı Sahilde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Kadıköylü çocuklarda çok farklı etkinliklerle gönüllerince bir gün geçirdiler.

Dolu dolu bir 23 Nisan Çocuk Şenliği programı hazırlayan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, 23 Nisan Bayramında miniklerin yaşadığı coşkuya ve mutluluğa program boyunca sahip çıkan eğlence dolu aktivitelerle Kadıköylü çocuklara tam bir bayram yaşattı.

Uçurtma Şenliği ile başlayan programda Kadıköylü minikler ay yıldızlı uçurtmalarının gökyüzünde süzülüşünün keyfini doyasıya yaşadı.

Gökyüzünde süzülen onlarca uçurtmayı gören Kadıköylü çocuklar aileleri ile birlikte şenlik alanına akın ettiler. AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Faik IŞIK ve AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin, AK Parti Kadıköy SKM Başkanı Mehmet Denizoğlu, şenlik alanında çocukları Elmalı şeker, Uçan Balon, Pamuk şeker gibi çeşitli hediyelerle karşıladılar.

Canlı müzik, semazen, mehter takımı, halk dansları, hip-hop show, extreme parkur şov ve top cambazları şovu ile çocuklar, masallardan farksız bir günü gönüllerince eğlenerek geçirdiler.

23 Nisan Çocuk Şenliği Programına Kadıköylü çocukların yanı sıra aileleri de yoğun ilgi gösterdi. Yerel ve ulusal basının da takip ettiği program da AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Şahin yaptığı açıklamada:
“Bizler çocuklarımızın gözlerindeki pırıltıda güçlü yarınları görüyoruz. Küçük bedenlerinde atan kocaman yürekleriyle bizleri geleceğe taşıyan, dünyaya en güzel gözlerle bakan, yaşamak için bizlere umut veren, can veren çocuklarımızın yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmaması en büyük arzumuzdur.” dedi.

Bu duygularla hareket ederek çocuklarımıza 23 Nisan bayramlarını gönüllerince geçirecekleri bir gün yaşatmak istediklerini belirten Şahin: “Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan, yarınımızın büyükleri çocuklarımızın ve aziz milletimizin bayramını en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2015, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER