KADIKÖY’DE 8 MART ETKİNLİKLERİ

Kadıköy Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü bir dizi etkinlikle kutluyor.

KADIKÖY’DE 8 MART ETKİNLİKLERİ
KADIKÖY’DE 8 MART ETKİNLİKLERİ

Kadıköy Belediyesi  8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü bir dizi etkinlikle kutluyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, “8 Mart Mücadele Günüdür”  görselleri ile billboardlara taşıyan Kadıköy Belediyesi, söyleşi ve tiyatro oyunu ile Kadınlar Gününü kutluyor.



"Kadınlar Yasta değil isyanda" söyleşisi

Hayatı ve dünyayı kadınlardan yana düşünmeye ve yaşamaya çağıran Kadıköy Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Kadınlar Yasta Değil İsyanda” başlıklı söyleşi düzenleyecek. 

7 Mart Cumartesi 14.00’te CKM Büyük Salon’da gerçekleşecek söyleşide dünden bugüne kadının mücadele tarihi, kadının emek mücadelesi, kadına şiddet ve şiddete karşı mücadele ve politik alanda kadın başlıkları ele alınacak.

DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi, Kadın ve Çocuk Hakları Merkezi Koordinatörü Av. Aydeniz Alisbah Tuskan, İst. Ünv. Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Serpil Çakır ve Hürriyet Gazetesi Yazarı Emel Armutçu’nun konuşmacı olarak katılacağı söyleşiye tüm Kadıköylüler davetli.



Kadınlar Gününde Tiyatro Etkinliği   
 

Kadıköy Belediyesi, 8 Mart nedeniyle ücretsiz tiyatro gösterimi düzenliyor. 8 Mart Pazar 20.00’de Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salon’da sahnelenecek “Annem, Oğlum ve Ben” oyununa tüm Kadıköylüler davetli.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2015, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109