KADIKÖY’DE 19 MAYIS COŞKUSU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kadıköy’de tüm coşkusuyla kutlanıyor. Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği “19 Mayıs Gençlik ve Spor Şöleni”

KADIKÖY’DE 19 MAYIS COŞKUSU
 KADIKÖY’DE 19 MAYIS COŞKUSU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kadıköy’de tüm coşkusuyla kutlanıyor. Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği  “19 Mayıs Gençlik ve Spor Şöleni” 
Bisiklet turu ve su altı dalışı ile renkli görüntülere sahne oldu. Gün boyu çeşitli etkinliklerle sürecek kutlamalar akşam Özge Fışkın ve Manga konseri ile devam edecek. 

Kadıköy Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Kalamış Atatürk Parkı’nda düzenlediği etkinlikler sürüyor.
Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği “19 Mayıs Gençlik ve Spor Şöleni” Harman Folklor Kulübü’nün halkoyunları gösterisiyle başladı.


BİSİKLET TURU
Kutlamalar kapsamında düzenlenen Bisiklet Turu’na yüzlerce bisikletli bayram coşkusu ile katıldı. 12 kilometrelik parkurdan oluşan Bisiklet Turu 11.00’de Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu tarafından başlatıldı. 
Bisikletliler Kadıköy caddelerinde süren 12 kilometrelik parku turu tamamlayarak 13.00’te Kalamış Atatürk Parkı’na alkışlarla geri döndü.


ATA’YA SAYGI GENÇLİK DALIŞI”
Kutlamalar kapsamında gerçekleştirilen “Ata’ya Saygı Gençlik Dalışı” renkli görüntülere sahne oldu. 
Kadıköy Belediyesi'nin katkılarıyla Derinlere Saygı Dalış Topluluğu Kalamış sahilinde su altı dalışı yaptı. 25 dalgıç Atatürk'ün gözlerinin yer aldığı pankart ve Türk Bayrağını su yüzeyine çıkardı. Suda 10. Yıl Marşı’nı söyleyen dalgıçlara izleyiciler de eşlik etti.
Kutlamalara ilişkin konuşan Kadıköy Belediye başkanı Aykurt Nuhoğlu “19 Mayıs 1919 ülkemiz tarihi açısından en önemli tarihlerden biridir. 19 Mayıs bağımsızlık ve demokrasi için atılan ilk adımdır. 19 Mayıs 1919’da tam bağımsız Türkiye için yola çıkan Mustafa Kemal Atatürk’ün izindeyiz. Hepimizin bayramı kutlu olsun” dedi. 
Kalamış Atatürk Parkı’ndaki kutlamalar Aikido ve Judo gösterileri, Piri Reis Üniversitesi Bando Takımı’nın gösterisiyle devam etti.
ÖZGE FIŞKIN VE MANGA KONSERİ
Gün boyu sürecek kutlamalarda Rugby ve Lakros gösteri maçları ve Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi Pop Orkestrası’nın gösterileri programda yer alıyor.
19 Mayıs akşamı kutlamaların müzikli bölümünde ise 19.30’da Özge Fışkın, 21.00’de Manga sahne alacak.
RİNG SEFERLERİ OLACAK
19.30’daki Özge Fışkın, 21.00’deki Manga konserini izlemek isteyenler için Kadıköy Belediyesi 17.00-19.00 saatleri arasında şölen alanına yarım saat arayla Haldun Taner Tiyatrosu, Söğütlüçeşme Metrobüs durağı, Bostancı Lunapark ve Göztepe SSK Hastanesi önünden ring seferleri düzenleyecek.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109