KADIKÖY PARKLARINDA YAZ KEYFİ DEVAM EDİYOR

Kadıköy Belediyesi tarafından hazırlanan ve 22 Haziran'da başlayan“Kadıköy'de Yaz Keyfi” etkinlikleri 11 Temmuz Cumartesi sona erecek.

KADIKÖY PARKLARINDA YAZ KEYFİ DEVAM EDİYOR
KADIKÖY PARKLARINDA YAZ KEYFİ DEVAM EDİYOR

Kadıköy Belediyesi tarafından hazırlanan ve 22 Haziran'da başlayan“Kadıköy'de Yaz Keyfi” etkinlikleri 11 Temmuz Cumartesi sona erecek. Bir hafta daha sürecek olan “Kadıköy'de Yaz Keyfi” etkinliklerinde geleneksel sahne sanatlarından, konserlere ve vizyon filmlerine Kadıköylüler yaz akşamlarını parklarda neşeyle geçirecekler.

2 hafta boyunca Kadıköy parklarında gerçekleşen etkinliklerde Kadıköylüler yıldızlar altında konserler dinlediler, şarkılar söylediler, filmler izlediler. Çocuklar ise geleneksel sahne sanatları etkinliği ile doyasıya eğlendiler. "Kadıköy'de Yaz Keyfi" etkinlikleri; 1 hafta boyunca Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri Saat 21:30'da  6 parkta gerçekleşecek.

6-8-10-11 Temmuz tariklerinde yıldızlar altında neşeli saatlerin geçirileceği parklar ise şöyle: Doğa Parkı, Moda Parkı, Ali İsmail Korkmaz Parkı, Koşuyolu Mahalle Evi, Kadıköy Akademi Bahçesi, Kriton Curi Parkı.
*10 Temmuz Cumartesi Ali İsmail Korkmaz Parkında gerçekleştirilmesi planlanan "Mandıra Filozofu İstanbul" film etkinliği 12 Temmuz Pazar Gününe ertelenmiştir.  10 Temmuz Cuma günü Yeldeğirmeni Ali İsmail Korkmaz Parkı'nda, Gezi Parkı Direnişinde Eskişehir'de dövülerek öldürülen  Ali İsmail Korkmaz'ın anma etkinliği gerçekleştirilecektir.


Kadıköy  Etkinlik Takvimi


6 Temmuz Pazartesi Saat: 21:30 Geleneksel Sahne Oyunları

8 Temmuz Çarşamba Yaz Konserleri

10 Temmuz Cuma Mandıra Filozofu İstanbul

11 Temmuz Cumartesi Kocan Kadar Konuş

12 Temmuz Cuma Mandıra Filozofu İstanbul (Ali İsmail Korkmaz Parkı)






Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2015, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109