KADIKÖY ÇOCUK TİYATRO FESTİVALİ SONA ERDİ

17. Kadıköy Belediyesi Çocuk Tiyatro Festivali, İstanbul Kumpanyası’nın sahnelediği Çiftlikte Patırtı oyunuyla sona erdi.

KADIKÖY ÇOCUK TİYATRO FESTİVALİ  SONA ERDİ
 KADIKÖY ÇOCUK TİYATRO FESTİVALİ  SONA ERDİ
17. Kadıköy Belediyesi Çocuk Tiyatro Festivali, İstanbul Kumpanyası’nın sahnelediği Çiftlikte Patırtı oyunuyla sona erdi.

Kadıköy Belediyesi’nin Selamiçeşme Özgürlük Parkı Açık Hava Tiyatro’sunda düzenlediği, 11 Temmuz’da başlayan geleneksel Kadıköy Belediyesi Çocuk Tiyatro Festivali sona erdi. 25 Temmuz’da sonra eren festivali 11 bin 200 kişi ziyaret etti. Çocukları tiyatro ile tanıştırıp, onlara açık havada oyun seyretme keyfini yaşatan festivalde 15 gün boyunca çocuklar yıldızlar altında tiyatro izlemenin keyfini yaşadı.


Kadıköy Belediyesi Çocuk Tiyatro Festivali’nde çocuklar oyun öncesinde duygularını dile getirdi. Festivale her yıl geldiklerini ve aynı heyecanı yaşadıklarını belirten çocuklar, tiyatroyu çok sevdiklerini ifade etti. Bir başka çocuk ise “Tiyatroyu çok seviyorum, açık havada tiyatro izlemek çok daha güzel” dedi.


Festival, İstanbul Kumpanyası tiyatro grubunun sahnelediği Çiftlikte Patırtı oyunuyla kapanış yaptı. Tarık Şerbetçioğlu’nun yazdığı, Binnur Şerbetçioğlu’nun yönettiği ve müziğini Deniz Nida Şener’in yaptığı Çiftlikte Patırtı oyunu 50 dakika sürdü. “Çocuk seyircimizi de hep baş tacı ederek, seçkin ve seviyeli oyunlarla buluşturmayı ilke ediniyoruz” diyen İstanbul Kumpanyası bu oyununda dayanışmayı, birlikte huzur içinde yaşamanın güzelliğini müzikli, danslı bir şölenle anlattı.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER