Fikirtepe'de Yıkık Binalar arasında STK'ların iftarı

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde Fikirtepe STK'larının dün elbirliğiyle organize ettiği ve Yoğun İlgi gören Fikirtepe İftarında, Demokrasi ve Kardeşlik Mozaği.

Fikirtepe'de Yıkık Binalar arasında STK'ların iftarı
 Fikirtepe'de Yıkık Binalar arasında STK'ların iftarı

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde Fikirtepe STK'larının dün elbirliğiyle organize ettiği ve Yoğun İlgi gören Fikirtepe İftarında, Demokrasi ve Kardeşlik Mozaği.



Kadıköy, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde Fikirtepe STK'larının dün elbirliğiyle organize ettiği İki Bin kişilik büyük Fikirtepe İftarına tüm siyasi partiler başta olmak üzere dernek üyelerinden ve halktan tatile rağmen yoğun katılım.. 



Yoğun İlgi gören Fikirtepe İftarında, Demokrasi ve Kardeşlik Mozaği 
Fikirtepe STK'larının dün düzenlediği 2000 kişilik Fikirtepe İftarına, Siyasi partiler ve Fikirtepeli Vatandaşlardan yoğun katılım..

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde bulunan Muhtarlarımız, dernekler ve bu organizasyonu düzenleyip destek olan tüm STK'lar; FİKENTDER 'Fikirtepe Kentsel Dönüşüm'' Derneği Başkanı Yasin BEKTAŞ, FİDEM Derneği Başkanı Ercüment ORUÇ, Fikirtepe Derneği ve Pana Mağdurlarının oluşturduğu Leke Fikirtepe Platformunun Sözcüsü Engin ADIGÜZEL birlik ve beraberlik içerisinde düzenledikleri ve destekledikleri dünkü iftar proğramına katılan bütün parti teşkilatlarına ve vatandaşlara teşekkür etti.



İşte Fikirtepe STK'larından yapılan teşekkür açıklaması;

Ramazan ayının manevi havasını solumak, komşuluk ilişkilerini pekiştirmek ve bu manevi havayı hep birlikte solumak için düzenlediğimiz iftarımıza katılarak bizleri onore eden; İftar organizasyonumuza katılımı ve verdiği destekten dolayı, başta Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Kayhan olmak üzere; Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı Aydoğan Ahıakan'a ve Ak Parti İBB Grup Başkan Vekili Ahmet Koyunoğlu'na, CHP İstanbul Başkan Yrd. Bahar Çetinkaya'ya, Chp Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin'e ve parti meclis üyelerine, Saadet Partisi İBB Belediye Başkan Adayı Nejdet Gökçınar'a, Mhp Kadıköy ilçe Başkan Yardımcıları Hacı Ali Aktürk'e ve Yüksel Erdoğan Yılmaz'a, İyi Parti Kadıköy İlçe Başkanı Alper Akdoğan'a, Bşk Yrd. Erdal Okumuş'a, Vatan Partisi genel sekreteri Yıldız Aslantaş' ve bütün siyasi partilerin ilçe yönetimlerinden davete icabet eden diğer tüm yöneticilerine, hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz.  Ayrıca, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde bulunan 4 Mahalleden iftara gelen iki mahalle muhtarımız, Merdivenköy Mahalle Muhtarı Nazan Kuruçay ile Dumlupınar Mahalle Muhtarı Ahmet Gedize ve İftara gelerek bizleri yalnız bırakmayan ve iftar alanını hınca hınç dolduran halkımıza teşekkürü  borç biliriz..'



' Fikirtepeliler'den birlik ve beraberlik gösterisi ile çözüm beklentisi Fikirtepe 'de dün akşam 01.06.2019 tarihinde düzenlenen İki Bin kişilik İftar Proğramına, Kadıköyde ki tüm siyasi parti başkan ve temsilcilerinin da aralarında bulunduğu davetlilerden yoğun ilgi oldu. Dernek üyesi ve Fikirtepeli İki Binin üzerinde vatandaşın akın akın geldiği İftar proğramı Gelen Şehit haberiyle büyük bir üzüntü ve dualarla başladı. Akşam ezanının okunmasıyla iftarlar açılmasının ardıdan, Moderatörlüğünü Fikentder Dernek Başkanı Yasin Bektaş'ın yaptığı sunumlar sonrası Sırasıyla ; Ak PARTİ Kadıköy İlçe Başkanı Aydoğan Ahıakan, Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, MHP Kadıköy İlçe Başkan Yardımcısı Yüksel Erdoğan Yılmaz, Saadet Partisi İBB Bşk. Adayı Nejdet Gökçınar, İyi Parti Kadıköy İlçe Başkanı Alper Akdoğan, Vatan Partisi Kadıköy İlçe Sekreteri Yıldız Aslantaş ve en son olarak kendi talebi üzerine Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı Günün anlam ve önemine binaen kısa birer selamlama konuşması yaptılar.   

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER