Basın danışmanları Kadıköy’de Buluştu

Marmara Boğazlar ve Belediyeler Birliği çatısı altında oluşturulan Basın Danışmanları Platformu aylık olağan toplantısını Kadıköy’de gerçekleştirdi.

Basın danışmanları Kadıköy’de Buluştu

Kadıköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Şubat ayı toplantısı, Kadıköy  Belediyesi Gençlik Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya, İstanbul’da bulunan 39 Belediye’nin Basın Danışmanları katıldı.

Tv 8 Haber Genel Yayın Yönetmeni aynı zamanda İcra Kurulu Üyesi Gürcan Çilesiz de misafir konuşmacı olarak toplantıya katıldı.

Kahvaltının ardından açılış konuşmasını ev sahibi olarak Kadıköy Belediyesi Basın Danışmanı Arife Çallıoğlu yaptı. Bağcılar Belediyesi Basın Danışmanı ve Basın Danışmanları Platformu Başkanı Abdullah Arıdoru’nun konuşmasının ardından misafir konuşmacı Gürcan Çilesiz düşüncelerini katılımcılarla paylaştı. Basın danışmanlarının sorularını cevaplayan Çilesiz, konuşmasında Belediyelerden gelen haberlere önem verdiklerini ancak özel bir nitelik taşıması gerektiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Kadıköy Belediyesi Basın Danışmanı Arife Çallıoğlu, katılan Basın Danışmanlarına ve Tv 8 Haber Genel Yayın Yönetmeni Gürcan Çilesiz’e teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2012, 21:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER