İzmir'de iki araç kafa kafaya çarpıştı

İzmir'de önünde fren yapan araca çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü karşı yönden gelen araç ile kafa kafaya çarpıştı.

İzmir'de iki araç kafa kafaya çarpıştı

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde, önünde fren yapan araca çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü Elif Merve Neng (19)'in otomobili, karşı yönden gelen Gökhan İbiş (24) idaresindeki araçla kafa kafaya çarpıştı. Neng'in yanında bulunan arkadaşı Nil Buket Gülergin (19) kazada ağır yaralanırken, diğer araçta bulunan sürücü İbiş ve eşi Yağmur İbiş (19) kazayı hafif yaralı atlattı.

Kaza, gece saat 21.30 sıralarında Mithatpaşa Caddesi numara 57 önünde meydana geldi. Güzelbahçe'den Konak istikametine 35 AU 3966 plakalı otomobili ile giden sürücü Elif Merve Neng idaresindeki araç, karşı yönden gelen Gökhan İbiş idaresindeki 35 HJB 82 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Ortalığı savaş alanına çeviren kazada Neng ile kız arkadaşı Nil Buket Gülergin yaralandı.

Diğer otomobilde bulunan sürücü Gökhan İbiş ve eşi Yağmur İbiş ise kazayı hafif sıyrıkla atlattı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Nil Buket Gülergin'in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Yağmur nedeni ile kayganlaşan yolda önündeki aracın aniden fren yaptığını iddia eden sürücü Elif Merve Neng, çarpmamak için direksiyonu kırdığını ancak kontrolden çıkan aracının karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpıştığını öne sürdü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER