Yoldaki yeni rehberiniz "İBB Navi"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen “İBB Navi” navigasyon uygulaması hizmete girdi.

Yoldaki yeni rehberiniz "İBB Navi"
 Yoldaki yeni rehberiniz "İBB Navi"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen “İBB Navi” navigasyon uygulaması hizmete girdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı,kent trafiğini etkin yönetmek amacıyla geliştirdiği uygulamalarına bir yenisi daha ekledi.

Geliştirilen “İBB Navi” navigasyon uygulaması, İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi’nde, anlık trafik yoğunluk bilgilerine göre sizi hedefinize en kısa sürede ulaştıracak. Akıllı cihaz kullanıcıları, Android işletim sistemi için Google Play’den, iOS işletim sistemi için Apple Store’dan uygulamayı indirebilir.

Yoldaki Yeni Rehberiniz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan, yoldaki yeni rehberiniz “İBB Navi” navigasyon uygulaması ile İstanbul başta olmak üzere, Marmara Bölgesi’ndeki tüm şehirlerde, canlı trafik bilgileri kullanılarak oluşturulan rotaları takip ederek en kısa sürede hedefinize ulaşacaksınız.  iOS ve Android işletim sistemleri ile uyumlu “İBB Navi” hedefinize ulaşmanız için size her an rehberlik edecek.

Hızlı Arama

İBB Navi uygulamasında, hedefinizi Arama çubuğuna yazarak arayabilir, kategorilere göre ayrılmış bölümden seçebilir ya da sesli komutla hedefinizi oluşturabilirsiniz.

Akıllı Seyahat Asistanınız 

“İBB Navi” sizi hedefinize en kısa sürede ulaştıracak alternatif rotaları, toplam mesafe ve tahmini varış süreleri ile birlikte sunar. Seçtiğiniz rotayı kullanarak sizi hedefinize ulaştırmak üzere, sesli olarak varış noktanıza kadar yönlendirir. Rotanızdan çıktığınızda veya belirlediğiniz rota üzerinde trafik kazası ya da trafik akışını etkileyen herhangi bir olumsuzluk meydana gelmesi durumunda, otomatik olarak yeni rota oluşturarak, sizi en kısa sürede hedefinize ulaştırır. 

“İBB Navi” internet bağlantınız olmadığı durumda dahi alternatif rotalar belirleyerek, size rehberlik etmeye devam eder.

Tüm Toplu Ulaşım Modlarıyla Entegre

“İBB Navi” İstanbul’daki tüm toplu taşıma araçlarıyla entegre olup, hedefinize ulaşmanız için size çevreci, sürdürülebilir ulaşım seçenekleri sunar.

Navigasyon Uygulamasından Çok Daha Fazlası

“İBB Navi” sayesinde seyahatiniz süresince, rotanız üzerindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi trafik kamera görüntülerini canlı olarak izleyebilirsiniz.

İstanbul’daki otoparkları anlık doluluk bilgileri ile görüntüleyebilir ve otoparklara rota oluşturabilirsiniz.

“İBB Navi” en yakın nöbetçi eczaneleri bulmanızda da size rehberlik eder.

Marmara Bölgesi’nde Trafik Bilgisi

“İBB Navi” uygulaması ile Marmara Bölgesi’ndeki anlık trafik yoğunluk bilgilerini görebilir, yol çalışmaları, trafik sıkışıklığı, kaza, bakım-onarım çalışmaları gibi trafik akışını olumsuz etkileyen durumlardan da haberdar olabilirsiniz.

“İBB Navi”de Birçok Özellik Bir Arada

“İBB Navi” ile hedefinize ve rotanıza ilişkin detayları görüntüleyebilir, sık kullandığınız hedeflerinizi favorilerinize ekleyerek, hızlı erişim sağlayabilirsiniz. Seçtiğiniz yerin ya da hedefinizin sokak görünümüne göz atarak, detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Seyahatiniz esnasında, “İBB Navi” uygulaması üzerinden, siz de yol çalışması, trafik sıkışıklığı, trafik kazası, yolda tehlike arz eden durumları bildirim menüsünden paylaşabilir, bu bilgilerin diğer kullanıcılar tarafından görülmesini sağlayabilirsiniz.

Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça ve İtalyanca dil seçenekleri sunan “İBB Navi”uygulaması ile Marmara Bölgesi’nde seyahat etmek artık herkes için çok kolay olacak.

Mobil Marketlerden indirin

“İBB Navi”nin sunduğu ayrıcalıklardan yararlanmak için, App Store ve Google Play’den uygulamayı indirebilirsiniz. Uygulama ile ilgili her türlü görüş, önerilerinizi ve teknik destek mesajlarınızı uygulama üzerinden ileterek, uygulamanın iyileştirilmesine katkı sağlayabilirsiniz.

Tanıtım dokümanını indirmek için tıklayınız.

İBB Navi tanıtım sitesi için tıklayınız.

Uygulamaları İndirin

İBB Navi’nin sunduğu ayrıcalıklardan yararlanmak için, App Store ve Google Play’den indirebilirsiniz.

Android versiyonunu indirmek için tıklayınız.

iOS versiyonunu indirmek için tıklayınız.


İBB, İSTANBUL BELEDİYSİ NAVİGASYON İNDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109