YENİSAHRA DERNEĞİ AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Yenisahra Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Ak Parti Ataşehir İstanbul İl Başkanlığı’nda ziyaret ettiği İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş’ten İmar Planı’na destek istedi.

YENİSAHRA DERNEĞİ AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
YENİSAHRA DERNEĞİ AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Yenisahra Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Ak Parti Ataşehir İstanbul İl Başkanlığı’nda ziyaret ettiği İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş’ten İmar Planı’na destek istedi.


Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş’i ziyaret eden Yenisahra Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İsa Kırım ve yönetim kurulu üyeleri Ömer Çatal, Recep Kenan, Ahmet Özcan, Zekeriya kaynak, Fırat Çatal, Hümmet Öztürk, Bületn Akyol, Büyükşehir’in Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/5000 ölçek RNİP kapsamında Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan ve onay için İBB Meclis Başkanlığı’na gönderilen 1/1000 Ölçek Uygulamam İmar Planı ile Ak Parti komisyon başkan ve üyeleri ile İBB Meclisi Ak Parti Grubu’nun desteğinin sağlanması talebinde bulundu.


Ak Parti Ataşehir İstanbul İl Başkanlığı’nda Muharem Ödemiş tarafından kabul edilen İsa Kırım başkanlığındaki Yenisahra Derneği yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet İlçe Belediyesi tarafından hazırlanarak onaylanmak üzere İBB Meclisi’ne gönderilen Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/1000 Ölçek Uygulamam İmar Planı ilgili onay sürecinin uzamaması için gerekli girişimlerin yapılması suretiyle desteklerini istedi.



Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş Kendisinin de Ataşehirli olduğunu, eski bir İçerenköylü olduğunu hatırlatan Ak Parti Ataşehir İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, Ataşehir’in imarının çıkarılması amacıyla partisinin ilçe başkanlığının önemli girişimlerde bulunduğunu, bu girişimler sonrasında Yenisahra ve Barbaros ile İçerenköy ve Küçükbakkalköy mahallelerinin 1/5000 ölçek Nazım İmar Planlarının tamamlandığını, Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/5000 Ölçek İmar Planı (RNİP)’nın İBB tarafından ilçe belediyesine gönderildiğini, bu kapsamda hazırlanan 1/1000 Ölçek UİP(Uygulama İmar Planı)nın onaylanmak üzere İBB Meclisi’ni gönderildiğinden haberdar olduğunu söyledi.

Ödemiş, İçerenköy ve Küçükbakkalköy mahallelerini kapsayan 1/5000 ölçek (NİP) planların itirazların değerlendirilmesi tamamlandıktan sonra yakın zamanda onaylanarak gereği yapılmak üzere Ataşehir Belediyesi’ne gönderileceğini tahmin ettiğini söyledi.

İBB Meclisi Ak Parti Grup Başkan Vekili Temel Başalan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Muharrem Ödemiş, planın İBB Başkanı Mevlüt Uysal’ın onayı ile İmar Komisyonu’na gönderileceğinin ardından da onay içim İBB Meclisi gündemine alınacağının bilgisini aldığını, kendisinin de sürecin takipçisi olacağını söyledi.




ZİYARET VİDEOSU İÇİN TIKLA


https://www.facebook.com/atasehirliyiz/videos/1710592082354716/?notif_id=1522669618252899¬if_t=feedback_reaction_generic

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018, 21:25

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109