Yandex İstanbul metrosunda

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar, ulaşmak istediklere noktalara Yandex'in Metro uygulamasıyla en kısa yoldan ulaşım sağlayacak.

Yandex İstanbul metrosunda
Yandex İstanbul metrosunda

 Yandex, 'Metro' adlı yeni uygulamasıyla vatandaşlara metrobüs ve raylı sistemler aracılığıyla gerçekleştireceği yolculuklarda planlama yapabilmelerine yardımcı olacak.

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar, ulaşmak istediklere noktalara Yandex'in Metro uygulamasıyla en kısa yoldan ulaşım sağlayacak. Metrobüs, metro, füniküler ve tramvay hatlarıyla ilgili detayları sunan yeni Yandex Metro uygulaması, kullanıcılarının trafiğe takılmadan, toplu taşıma araçları ile varmak istedikleri yere ulaşmaları için yol gösterecek.

Sade ve kullanıcı dostu yapısıyla dikkat çeken uygulama, harita üzerinde yalnızca birkaç dokunuşla rota oluşturulabilecek. Yandex.Metro ile kullanıcılar, ortalama yolculuk süresini de görüntüleyerek en uygun güzergahı seçebilecek. Böylelikle interaktif şematik harita yardımıyla hatlara dair detaylar da rahatça görülebilecek.

Uygulama hangi vagona binilmesi gerektiğini gösterecek

Yandex.Metro, kullanıcıların gidecekleri lokasyona en yakın çıkışta inmeleri için hangi vagona binmeleri gerektiğini sade ve anlaşılır grafik çizimlerle gösterecek. Bu sayede kullanıcılar, ulaşmak istenilen noktaya varırken en ufak bir zaman kaybı yaşamayacak. Uygulamada, internet bağlantısına ihtiyaç duyulmadığından bağlantının olmadığı ya da hattın çekmediği durumlarda bile Yandex.Metro'nun tüm özelliklerinden yararlanılabilecek.

Dileyen vatandaşlar uygulamanın iOS sürümünü AppStore'dan, Android sürümünü ise Google Play'den indirebilir.
Yandex.Metro ile ilgili daha detaylı bilgi buradan elde edilebilir.

APPSTORE YANDEX.METRO İNDİR

GOOGLE PLAY YANDEX.METRO İNDİR








Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2017, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER