Üsküdar Belediyesi Mahalle iftarları tüm hızıyla sürüyor...

Üsküdar Belediyesi Mahalle iftarları tüm hızıyla sürüyor...

Üsküdar Belediyesi Mahalle iftarları tüm hızıyla sürüyor...

Mahalle iftarları tüm hızıyla sürüyor...

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları 20 Ağustos'ta İcadiye ve Kuzguncuk, 21 Ağustos'ta Yavuztürk, 22 Ağustos'ta Cumhuriyet, 23 Ağustos'ta Salacak, Selimiye ve Aziz Mahmut Hüdai'den sonra 24 Ağustos Salı günü Murat Reis ve Selami Ali'de 25 Ağustos Çarşamba günü de Ferah Mahallesinde devam etti.

Özellikle Yavuztürk Mahallesi Pazar sokağında gerçekleştirilen mahalle iftarına yaklaşık olarak 2800 kişinin katılması dikkat çekerken, 23 Ağustos Pazartesi günü Burhan Felek Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen iftara AK Parti İstanbul Milletvekili Edibe Sözen de katıldı. Edibe Sözen, beraberinde partililerle birlikte iftar öncesi esnaf ziyareti gerçekleştirdikten sonra Burhan Felek Lisesi bahçesindeki iftar yemeğine katıldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın Japonya'nın Shibuya Belediyesi'nden gelen misafirleri konuk etmek amacıyla kısa bir süre bulunabildiği iftar yemeğinde AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Zekeriya Erdim ile parti teşkilatı mensupları da yer aldı.

24 Ağustos Salı günü Bağlarbaşı Kültür Merkezi bahçesinde, 25 Ağustos Çarşamba günü de Ferah Mahallesi Gazi Mustafa Altuntaş İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen iftar yemeklerine ise 2 binden fazla mahalleli katıldı. Bağlarbaşı'ndaki İftar sonrası, iftara katılan mahalle sakinleri sahne gösterilerini izleme imkanı da buldular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109