TEKNE KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN İŞADAMI TOPRAĞA VERLİDİ

Heybeliada’da yeni aldığı ‘Mistral Wilmington’ tekneyi Çamlimanı açıklarında demirleyip kutlama yaparken başka bir teknenin çarpması sonucu hayatını kaybeden işadamı Ali Küçükoğlu’nun cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

TEKNE KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN İŞADAMI TOPRAĞA VERLİDİ
 Kaza sırasında teknede olan işadamının eşi ve iki kızı tabuta sarılıp gözyaşı dökerken işadamının kaza sırasında teknede olan kutlama yaptığı aile dostlarıyla kazadan bir saat önce çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.

Makine Mühendisi işadamı Ali Küçükoğlu 20 gün önce satınaldığı tekne için kutlama yapmak üzere eşi ve iki kızı ile aile dostları olan Saadet ve Abdurrahman Özbağrıaçık çifti ile denize açıldı. Bir süre gezinti yapan işadamı ve beraberindekiler tekneyi Heybeliada Çamlimanı açıklarında demirlediler. Burada yenilen yemeğin ardından kadınlar ve iki çocuk teknenin ön tarafında güneşlenirken Ali Küçükoğlu ile Abdurrahman Özbağrıaçık teknenin arka bölümünde oturdular.  Bu sırada yanıda iki Ukraynalı kadınla birlikte gezintiye çıkan tekstilci İlker Yigit Hepkeskin (38)’in kullandığı tekne işadamının koyda demirli olan teknesine arkadan çarptı. Teknenin hızla üzerlerine geldiğini gören Abdurrahman Özbağrıaçık denize atlayıp kurtulurken Ali Küçükoğlu kazanın ardından kanlar içinde kaldı. Olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekibi tarafından kıyıya çıkarılan Ali Küçükoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden işadamı için bu gün Marmara Üniversitesi İlahiyat Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına İşadamının kaza sırasında yanında olan eşi Suna, kızları Pelin ve Ece, aile dostları Saadet-Abdurrahman Özbağrıaçık çifti ile çok sayıda yakını katıldı. İşadamının eşi ve kızları gözyaşları içinde tabuta sarıldılar. Kaza sırasında teknede bulunan Saadet Özbağrıaçık basın mensuplarına yaptığı açıklamada işadamının kalp krizinden öldüğü şeklindeki iddiaların gerçek olmadığın belirterek “ben de teknenin arka bölümünde oturuyordum. Kazadan kısa süre önce teknenin ön tarafına geçtim ve bir anda arkadan bir karartı gördük. Herşey bir anda oldu. Tekne süratle bizim tekneye arkadan çarptı. Eşim son anda denize atlayarak kurtuldu. Kazanın ardından Ali Küçükoğlu’nu karaya çıkarttılar ancak yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Kalp krizinden ölmüş olabileceği iddialarına inanmıyorum. Çarpmanın şiddetiyle sırtında iki çizgi ve morluk vardı” diye konuştu.

Kazada hayatını kaybeden işadamı Ali Küçükoğlu’nun kendi cep telefonuyla çekilen fotoğraflarda Küçükoğlu ve eşinin teknesinde ağırladığı aile dostlarıyla birlikte çekilen görüntüler ortaya çıktı. 

İşadamı Ali Küçükoğlu’nun cenazesi ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Ulus Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Öte yandan kazaya neden olan diğer tekneyi kullanan tekstilci İlker Yiğit Hepkeskin polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adliyede tutuklanarak Maltepe Cezaevine konuldu. Hepkeskin’in savcılıktaki ifadesinde “Teknenin gaz kolu sıkıştı. Teknedeki kadınlar panik yaptı onları sakinleştirmeye çalışırken tekneye çarptık” dediği öğrenildi.

Sigorta hasar sorgulama

Ataşehir Firma Rehberi

Ataşehir'de Hastahaneler Tıp Merkezleri

Atasehirliyiz.net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109