Osman Nuri Kabaktepe, hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevine seçilen Osman Nuri Kabaktepe, yedi tepe İstanbul’da kısa süre içerisinde 7’den 70’e teşkilatı kenetlemeyi başardı.

Osman Nuri Kabaktepe, hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

Osman Nuri Kabaktepe, hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevine seçilen Osman Nuri Kabaktepe, yedi tepe İstanbul’da kısa süre içerisinde 7’den 70’e teşkilatı kenetlemeyi başardı.

İstanbul 7 tepe Osman Nuri Kabaktepe bir tane!

apılan istişareler, anketler, analizler, temayüller ve istişareler sonucunda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na seçilen Osman Nuri Kabaktepe, hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

Kabaktepe ve ekibi ezberleri bozdu!

Osman Nuri Kabaktepe’nin AK Parti İstanbul İl Başkan Adayı olarak belirlenmesi geniş bir kesimi mutlu etti. Bu yorumların aksine beklenmedik bir isimdi yorumları da yapılmıştı. Parti içinde ise, ‘Acaba başarılı olur mu’ ve ‘AK Parti teşkilatının hafızasını ve ilçeleri ne kadar biliyor’ gibi çekinceler vardı. Başkan Kabaktepe ise göreve gelir gelmez ezberleri bozdu. Dava ruhu olan geçmişi mücadelelerle dolu bir isim Başkan Kabaktepe, kendisine uyum sağlayacak başarılı isimlerden oluşan bir İl Yönetimi kurdu. İlçe ilçe özel çalışmalar yapan Kabaktepe, İstanbul’da adından uzun yıllar söz ettirecek bir isim.

Dokunmadığı kimse kalmayacak

Başkan Osman Nuri Kabaktepe, kendisine Twitter’dan özel mesaj atan takipçilerine geri dönüş sağlıyor, yapılan yorumlara cevap veriyor. Şahsi numarası başta olmak üzere İl Başkanlığını arayan herkese tek tek dönüş sağlıyor. Aramadığı ya da arayamadığı kişilere ise sekreteri aracılığıyla geri dönüşler sağlıyor, problemler bir bir çözülüyor ve anında bilgilendirmeler yapılıyor. İstanbul’da teşkilata ayrı bir heyecan katan Başkan Kabaktepe, edebiyat kokan süslü cümlelerle değil sağlam duruşu ve samimiyetiyle sahada yerini alıyor. Pandemi döneminin kısıtlamalarına rağmen İl Başkanlığı dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor.

Kabaktepe’nin hedefi sadece seçimler değil

Göreve gelen İl ve İlçe Başkanları hedeflerini seçim kazanmak olarak belirlerken, İstanbul’da felsefe çok ama çok farklı. Kararlı, planlı ve programlı çalışmasıyla dikkat çeken Kabaktepe ve ekibi, sadece seçim kazanmak için değil doğru bildiklerini hayatlarına ve siyasetlerine uygulama noktasında çok kararlılar. Kabaktepe ve ekibi planlı bir şekilde reçetelerine uyduklarında 2024 yılında İBB’yi farkla yeniden AK Parti olarak kazanacaklarını düşünüyorlar. Kabaktepe’nin birinci amacı sadece İBB’yi kazanmak değil İstanbul’da her alanda birinci olmak.

Yürütme Kurulunda kimler var?

AK Parti İstanbul İl Yürütme Kurulunda birbirinden etkili isimler var. En dikkat çeken isimlerden birisi ise İl Sekreteri Fatih Coşar oldu. TÜGVA İstanbul İl Başkanlığı görevini başarıyla yürüten, İstanbul’un her ilçesinde gençlik ordusu olan ve hem genç hem de mütevazi bir isim olan Fatih Coşar genç bir isim olarak takdirleri topluyor.

Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı Cahit Altunay ve eski Ümraniye Belediye Başkanı Yardımcısı Ejder Batur dikkat çeken isimler arasında. Başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Dr. Sevim Sayım Madık’ın yanı sıra Ekonomi İşlerinde de başarılı isim Gıyasettin Gergin yer alıyor. Ataşehir’de İlçe Başkanlığı sürecinde başarılı işlere imza atan Mehmed Emin Özkaya, Yıldız Konal Süslü, İsmet Öztürk ve Fatma Zehra Şener gibi etkili isimler yürütme kurulunda yer alıyor.

İl Yönetiminde kimler var? İlçelerde durum nasıl?

İstanbul İl Yönetiminde tercihler etkili, başarılı ve sevilen isimlerden yana kullanılmış. Spor Kulubü Başkanı olan ve spor camiasında sevilen Ali Yazlı dikkat çeken isimlerden bir tanesi. Akın Bayram, Aydoğan Ahıakın, Barış Özerol, Bekir Aksu, Burcu Özer, Ebru Saraçoğlu, Elif Şahin Keleş, Fatih Öğün, Güler Yıldız, Gülcan Keskin, Hüseyin Eroğlu, Mehmet Fatih Serdar, Osman Savul, Ömer Fuat Günday, Rabiya Kazak, Sabiha Tanrıverdi Uca, Selçuk Kar, Semiye Öztürk, Tuncay Çokyaman, Vuslat Şimal Kafkasoğlu ve Yunus Fırat Aydın dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

Genç ve başarılı bir isim olarak dikkat çeken Elif Şahin Keleş koordinesinde ki, İsmail Erdem başkanlığında ki Ataşehir, oldukça etkili çalışmalara imza atıyor. Başarılı bir isim olan Gülcan Keskin koordinesinde ki, Av. Fatih Kaya İlçe Başkanlığında ki Kadıköy ise oldukça etkili muhalefetiyle biliniyor.

Eskiden Ümraniye İlçe Teşkilatında görevler alan İl Yöneticisi Ebru Saraçoğlu ise Beykoz’dan sorumlu olarak görev alıyor. Belediye ve İlçe Başkanlığı ilişkilerinde Ümraniye’den tecrübeli ve özgül ağırlığı ile dikkat çeken Saraçoğlu Beykoz’da yoğun tempo ile çalışıyor. Beykoz’da AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç’a yoğun tepki olması, teşkilatın dağılmaya yüz tutması ve Dilmaç’ın kendisiyle ilgili şaibelere cevap bile vermeyecek durumda olması işleri güçleştiriyor. AK Parti Genel Merkezi’nin de yakından takip ettiği Beykoz ile ilgili skandallar gün geçmiyor ki dursun. AK Parti’nin kurumsal aklının, Başkan Kabaktepe’nin teşkilatçılığıyla sorunların bir bir çözülmesi ve 2023-2024’e daha güçlü bir teşkilatla ilerlenilmesi hedefleniliyor.

Mütevazi bir isim olarak bilinen Bekir Aksu Şile'den sorumlu görevine devam ediyor. Şile'de binlerce koli yardımına öncü olan Bekir Aksu, İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, bölge Milletvekili Mustafa Ataş, Müşerref Pervin Turgut ve teşkilat arasında ki uyum İstanbul'un tamamına örnek olacak boyutta. 


İstanbul’un birçok ilçesinde yeniden diriliş havasına giren AK Parti, dolu dizgin ilerlemeye devam ediyor. AK Parti kulislerinden edinilen bilgilere göre; Beyoğlu, Beykoz, Eyüp ve Silivri gibi ilçelerde daha yoğun çalışma yapılacağı ifade edilen bilgiler arasında.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER