KAYMAKAMLAR TOPLANTISI'NDA SEÇİM GÜVENLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ

İstanbul Valisi Vasip Şahin'in başkanlığında düzenlenen Kaymakamlar Toplantısı'nda görüşüldü.

KAYMAKAMLAR TOPLANTISI'NDA SEÇİM GÜVENLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ
KAYMAKAMLAR TOPLANTISI'NDA SEÇİM GÜVENLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ
 
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sürecinin huzurlu ve güvenli bir ortamda sorunsuz bir şekilde geçirilmesi amacıyla alınacak tedbirler, İstanbul Valisi Vasip Şahin'in başkanlığında düzenlenen Kaymakamlar Toplantısı'nda görüşüldü.
 
Adalar Kaymakamı Ahmet Arabacı'nın ev sahipliğinde Heybeliada'da düzenlenen toplantıya Vali Şahin ile birlikte Vali-İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, ilgili vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Geçim, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gökay Atilla Bostan ve ilgili kamu kurumlarının temsilcileri katıldı.
 
Toplantının açılış konuşmasında, seçim sürecinde başta kamu görevlileri ve güvenlik güçlerinin tarafsız bir şekilde yerine getireceği en önemli görevin, vatandaşların hür iradelerini sandığa yansıtmalarını sağlamak olarak ifade eden Vali Şahin, 7 Haziran 2015 seçimlerinin başta İstanbul olmak üzere tüm ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi süreciyle ilgili alınan ve alınacak tedbirleri içeren sunumların yapılmasının ardından, ortak görüş ve beklentilerin karara bağlanmasıyla toplantı sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 21:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109