Jandarma Hırsızlara Önce Oy kullandırdı, Sonra adalete teslim etti

JANDARMA SUÇÜSTÜ YAPTIĞI HIRSIZLARA ÖNCE OY KULLANDIRDI SONRA ADALETE TESLİM ETTİ‏

Jandarma Hırsızlara Önce Oy kullandırdı, Sonra adalete teslim etti
Jandarma Hırsızlara Önce Oy kullandırdı, Sonra adalete teslim etti

JANDARMA SUÇÜSTÜ YAPTIĞI HIRSIZLARA ÖNCE OY KULLANDIRDI SONRA ADALETE TESLİM ETTİ‏

İstanbul İl Jandarma Komutanlığına 156 Jandarma İmdat Hattından 01 Kasım 2015 günü saat 04.10’sıralarında Silivri-Semizkumlar Mahallesinde (M.M.Ü. ve C.D) isimli şahısların evlerinden hırsızlık yapıldığı  ihbarı yapılmıştır.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca ihbarın alınmasıyla Silivri İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı o anda en yakın bölgede görevli Asayiş Timleri olay yerine sevk edilmiş olup, olay yeri yakınında şüpheli bir binek otomobil ve otomobilde bulunan (6) şahıs tespit edilmesi üzerine,  araç ve şahıslar devriye personeli tarafından kontrol altına alınmıştır. 

Durum Silivri nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bildirilmiş, alınan talimat doğrultusunda Olay Yeri İnceleme ve Asayiş Timlerince araç ve şahıslar üzerinde arama yapılmış ve araç içerisinde; ((1) Adet Bilgisayar Kasası ve Klavyesi, (1) Adet Dikiş Makinesi, (1) Adet Digitürk cihazı ve kartı, (2) Adet Matkap ve matkap uçları, (1) Adet Dekupaj, (1) Adet Ütü, (1) Adet Plak çalar, (2) Adet hopörlörü, (49) Adet çatal bıçak ve kaşık, (1) Adet tenis raketi, (1) Adet işitme cihazı, (1) Adet süpürge, (1) Adet süs çaydanlığı ve cezvesi, (2) Adet tespih, (41) Adet plak, (1) Adet ilkyardım çantası, (1) Adet bahçe hortumu) olduğu görülmüş ve bunlara hırsızlık malzemesi olabileceği şüphesiyle el konularak  F.K., O.Ö., Ö.S, H.Y., U.K. ve M.K. isimli şahıslar gözaltına alınmıştır.

Şahısların yapılan kimlik kontrollerinde yalnızca U.K. ve H.Y. nin 18 yaşından büyük olduklarının tespit edilmesi üzerine hırsızlık olayı ile ilgili beyanlarının alındığı sırada, 01 Kasım 2015 günü yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinde henüz oy kullanmadıklarını ve oy kullanmak istediklerini beyan etmeleri nedeniyle şahıslar Jandarma Devriyesi refakatinde oy kullanmak üzere Kağıthane ve Şişli’de bulunan sandık bölgesine götürülmüş ve oy kullanmalarını müteakip tekrar sorgulamalarına devam edilmiştir.
Şüphelilerin kimlik tespitleri ve sorgulamaları yapılarak çalıntı malzemelerle birlikte mevcutlu olarak Adli makamlara sevkleri yapılmış, burada yapılan yargılamalarını müteakip U.K. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilmiş ve çalıntı malzemelerin tamamı sahiplerine teslim edilmiştir.​

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 19:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109