İstanbul'da Şehirhatları seferleri normale döndü

İDO vapur seferlerinin sabah saatlerinde iptal etti. Daha sonra Eminönü-Kadıköy ve Karaköy -Kadıköy hattı çalışmaya başladı. Ardından saat 10.30 gibi Boğaziçi Özel Gezi Hattı dışında tüm seferlerin normale döndüğü belirtildi.

İstanbul'da Şehirhatları seferleri normale döndü

İstanbul'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yoğun tipi nedeniyle şehir hatları vapurlar seferlerinin sabah saatlerinde iptal edildiğini açıkladı.
İlerleyen saatlerde ilk Eminönü-Kadıköy ve Karaköy -Kadıköy hattı çalışmaya başladı. Ardından saat 10.30 gibi Boğaziçi Özel Gezi Hattı dışında tüm seferlerin normale döndüğü belirtildi.
Şehirhatları seferleri normale döndü
İDO'nun seferlerinde de aksamalar meydana geldiğini belirten İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ulaşımdaki aksamalar nedeniyle İETT'nin 350 ek sefer koyduğunu, metro seferlerinin de sıklaştırıldığını açıkladı

Ana arterlerde çok önemli sorun olmamasına rağmen cadde ve sokaklardan çıkamayan araçlar trafiği kilitledi. Binlerce kişi işlerine gidebilmek için metrobüslere akın etti.

Gece boyu yağan karın kalınlığı bazı kesimlerde 10 santimi bulurken, işe gitmek isteyenler zor durumda kaldı. Deniz otobüsü seferlerinin bir bölümünün iptal edilmesi işlerine gitmek isteyenleri perişan etti.

Okulların sömestr tatilinde olması ve çok sayıda kişinin özel araçları yerine toplu taşıma araçlarını kullanması sorunun daha da büyümesini önledi. Ancak, metro ve metrobüslerde aşırı izdiham oldu. Sabah erken saatlerde metrobüs duraklarında insan seli oluşurken, araçlar varış noktalarına geldikten sonra durmadan yeniden sefere çıktı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER