İSTANBULA FIRTINA UYARISI!

İstanbul'da öğleden sonra çok etkili bir fırtına çıkacağını belirten Başkan Kadir Topbaş, “AKOM’da gerekli tedbirleri aldık, takip edeceğiz.

İSTANBULA FIRTINA UYARISI!
 İSTANBULA FIRTINA UYARISI!

İstanbul'da öğleden sonra çok etkili bir fırtına çıkacağını belirten Başkan Kadir Topbaş, “AKOM’da gerekli tedbirleri aldık, takip edeceğiz
BAŞKAN KADİR TOPBAŞ’TAN İSTANBULA FIRTINA UYARISI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre İstanbul'da öğleden sonra çok etkili bir fırtına çıkacağını belirten Başkan Kadir Topbaş, “AKOM’da gerekli tedbirleri aldık, takip edeceğiz. Vatandaşlarımızın da dikkat etmesi gerekiyor” dedi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün öğleden sonra Marmara Denizi'nde bir fırtına beklendiğini açıkladığını ifade eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
“Büyük ölçekli meteorolojik hadise olduğu için vatandaşlarımızın bilmesi ve tedbirli davranması gerekiyor” diyen Topbaş açıklamasını şöyle sürdürdü;“Günlük yaşamamızı ve davranışlarımızı bu açıklamalara göre düzenlememiz ve uyarılara dikkat etmemiz gerekiyor. Rüzgarın saatte 75 kilometre hıza ulaşabileceğinden bahsediliyor. Çarşamba yani 30 Ağustos'un ilk saatlerinde etkisini azaltacak deniyor. Demek ki, bugün itibarıyla gece de sürecek bir fırtına ile karşı karşıyayız.

Dikkat etmek gerekiyor. İBB olarak teyakkuz durumundayız. AKOM, bununla ilgili hazırlıklarını yaptı. Çalışmalarını sürdürmekte. Vatandaşlarımız da bu hassasiyeti gösterirse, beraberce bu meteorolojik olayı sağlıklı bir şekilde geride bırakırız.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109