İstanbul Valisi Avni Mutlu'nun Ramazan Bayramı mesajı

İstanbul Valisi Avni Mutlu'nun Ramazan Bayramı mesajı Ramazan Bayramı dolayısıyla video mesaj yayınlayan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ramazan ayının ülkemize paylaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik getirdiğini belirtti

İstanbul Valisi Avni Mutlu'nun Ramazan Bayramı mesajı

Ramazan Bayramı dolayısıyla video mesaj yayınlayan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ramazan ayının ülkemize paylaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik getirdiğini belirtti

Bayram mesajında, yakınlarımızı ve komşularımızı hatırlamamız gerektiğine işaret eden Vali Mutlu, "Gönül yakınlığı olan uzakları; Gazze, Suriye, Irak, Kerkük, Musul, Arakan, Doğu Türkistan, Somali ve diğer İslam Coğrafyası'nın acılarını hiç unutmayacağız. Şehitlerimizin muhterem emanetleri ailelerini, gazilerimizi, yuvalardaki yetimlerimizi, huzurevlerindeki yaşlılarımızı da mutlaka hatırlayacağız" dedi.

Vali Mutlu, "Rahmet dolu günlerin sonrasında bayram sevincini yaşıyoruz. Huzurla, sevinçle insanlığımızı tefekkür ve derin tevekkülle bayramınız mübarek olsun. Nice güzel bayramlara aileniz, yakınlarınız, dostlarınızla sağlık içinde ulaşmanız dileğiyle.” diyerek  bayram mesajını tamamladı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun, Ramazan Bayramı dolayısıyla hazırlanan video mesajını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.


VİDEO İZLEMEK İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2014, 20:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER