İstanbul Trafiğinde Pes Dedirten Görüntüler

İstanbul’da E-5 otoyolunda kameralara takılan iki görüntü görenleri pes dedirtti.

İstanbul Trafiğinde Pes Dedirten Görüntüler
 İstanbul Trafiğinde Pes Dedirten Görüntüler

İstanbul’da E-5 otoyolunda kameralara takılan iki görüntü görenleri pes dedirtti. Otoyolda arıza yapan aracı iki motosikletlinin ayaklarıyla itmesi vatandaşları şaşkına çevirirken, patenci gençlerin araçların arasında yaptığı tehlikeli yolculuk pes dedirtti.
Gün geçmiyor ki İstanbul ataşehir trafiğinde ilginç olduğu kadar tehlikeli bir manzarayla karşılaşılmasın. E-5 otoyolunda arıza yapan bir aracı motosikletli iki kişi ayakları ile itmeye çalıştı. E-5 Maltepe istikametinde kameraya yansıyan görüntünde arıza yapan bir aracın sağ şeritte iki motorlu şahsın ayakları ile ittiği görülüyor. Bir müddet aracı iten motorlu şahısların rampada aracı itmeye kuvvetleri yetmediği görülüyor. Bu esnada şahıslardan bir tanesinin motorun üstünden inerek aracı yaya olarak itmeye çalıştığı görülüyor. 

PATENLİ GENÇLERİN TEHLİKELİ YOLCULUĞU

Yine E-5 karayolunda 3 gencin patenleri ile araçların arasında tehlikeli yolculuk  Ataşehir mevki Kadıköy istikametinde patenli gençler E-5 üzerinde yolculuk yapmaları görenleri şoke etti. Araçların aralarından geçerek yolculuk yapan 3 genç, trafiğin yoğun olmasını da fırsat bilerek E-5’te şeritten şeride geçti. Patenli gençler oluşturdukları tehlikenin farkında olmadan yolculuklarına yol kenarında devam ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER